Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-111

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-111
Out Of stock
Descriere
O piesa de de calitate exceptionala, cum este aceasta coroana punte Dana Spicer 112-111 din oferta noastra, aduce o serie de beneficii. Care se reflecta si asupra utilajului, dar si asupra ta, mai exact asupra conturilor tale. Este fabricata dintr-un material care nu-si schimba proprietatile mult timp de-acum incolo, este robusta, performanta, durabila, fiabila. Unde mai pui ca, pe termen lung, faci economie si de timp, si de bani - pe care altadata ii foloseai pentru inlocurirea repetata a coroanelor mediocre pe care le cumparai.

Cand te afli la ananghie si crezi ca totul merge pe dos, aminteste-ti acest nume: ACN Piese Utilaje. La noi gasesti cele mai bune piese de schimb, cele mai calitative consumabile, cele mai apreciate servicii, cele mai atractive preturi. La finalul zilei, cand vei trage linia, vei sti ca in utilajul tau se afla produsul nostru premium, care nu te va lasa la greu nici in cele mai ?negre? zile. Asa nu ezita sa ne contactezi chiar astazi! Iti pregatim deja cea mai buna experienta de cumparare din viata ta. Te asteptam!

Cu aceasta coroana punte Dana Spicer 112-111 vei face economii semnificative!

Rolul acestei piese este de a contribui la transmiterea puterii de la planetara la roata. O face eficient si pe termen lung, daca este de calitate superioara, precum cea din oferta noastra. Coroana aceasta ofera durabilitate sporita si rezistenta ridicata si nu face nici cel mai mic compromis in ceea ce priveste performanta.

ACN Piese Utilaje - te ghidam, te inspiram, te sprijinim!

Datorita experientei cumulate de-a lungul timpului, ne straduim sa-ti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru intretinerea si reparatiile utilajului tau. Incercam sa ne imbunatatim incontinuu serviciile si, in cazul in care ai o cerinta speciala pentru o anumita piesa, o vom cauta peste tot pana o vom gasi. N-o sa-ti vina sa crezi cat de departe mergem pentru piesele pe care ti le doresti! Scopul nostru este sa ti le aducem rapid, ca sa nu blochezi prea mult timp fluxul de lucru pe santier.

Livrare
Pentru aceasta coroana punte Dana Spicer 112-111 termenul de livrare este de 24h. Deci stai linistit ca va ajunge la picioarele tale, pardon, la rotile tale, in timp util! Ia-ti o cana de cafea, relaxeaza-te si, bam, a si venit! Ai intrebari, contacteaza-ne!

Montaj
Te tenteaza sa montezi singur aceasta coroana, asa-i? Poate ca te pricepi la multe lucruri si n-ai fi la prima mestereala, dar n-ai vrea, totusi, ca de data asta sa mergi la un service autorizat? Noi asa te sfatuim! Poate incerci sa economisesti cativa bani acum, dar un montaj corect, facut de un specialist, poate fi mai rentabil pe termen lung. Nu te lasa dus de iluzia economiilor de moment!

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura