Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-143

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-143
Out Of stock
Descriere
Esti gata sa faci o schimbare care iti va retrezi la viata utilajul? Atunci iti oferim o ocazie unica de a investi in performanta si durabilitatea lui cu aceasta coroana punte Dana Spicer 112-143 din oferta noastra. De ce ar trebui sa o alegi? Pentru ca vei experimenta o diferenta semnificativa in ceea ce priveste fiabilitatea si eficienta utilajului, in special in conditii de utilizare intensa. Aceasta coroana vine cu o serie de beneficii remarcabile, printre care se numara economiile semnificative pe termen lung si linistea ta sufleteasca, stiind ca piesa nu va ceda usor.

Cu o coroana atat de impresionanta, vei urca mandru in cabina utilajului si-l vei conduce cu incredere, fara sa te mai gandesti la probleme tehnice. Vei stii ca ai facut o alegere inteligenta comandand coroana de la noi. Vei fi avut deja cea mai extraordinara experienta de cumparare de la cel mai important furnizor de piese de schimb pentru utilaje. Ne bucuram ca esti clientul nostru si ca ai avut ocazia sa ii cunosti pe extraordinarii nostri colegi - expertii tehnici. Acum nimic nu-ti va mai sta in cale. Orice proiect ai avea pe viitor, vei sti la cine sa apelezi. Te asteptam!

Stii cum verifici calitatea unei piese precum aceasta coroana punte Dana Spicer 112-143 exceptionala? O comanzi de la noi!

Fabricata din materiale de cea mai inalta calitate, coroana este un pion esential al pieselor de punte. Datorita rezistentei ridicate la uzura, la coroziune si la alti factori care pot duce la degradarea piesei, coroana aceasta are o durata lunga de viata. Dupa cum ii sugereaza denumirea, aceasta coroana ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata. In ciuda calitatii pe care o poarta, aceasta coroana se afla la un pret foarte avantajos in oferta noastra!

Ia decizii informate, impreuna cu expertii ACN Piese Utilaje

Alegand calitatea produselor si serviciilor noastre, alegi sa beneficiezi de zile de munca usoara si eficienta. Ne mandrim tare mult cu serviciul de consultanta tehnica gratuita, care le ofera clientilor cele mai informate raspunsuri si sfaturi pentru intretinerea echipamentelor de lucru. Dar si pentru a lua decizii informate privind achizitionarea necesarului de piese. Cu cat mai repede intri in legatura cu noi, cu atat mai bine ii va fi utilajului tau! Contacteaza-ne!

Livrare
In efortul nostru de a te servi la cel mai inalt standard, livrarea produsului comandat se face in maxim 24 de ore. Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-143 va intra in posesia ta la foarte scurt timp dupa plasarea comenzii. Contacteaza-ne daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Apeleaza la profesionisti pentru a evita eventuale probleme! De ce sa iti asumi riscuri inutile cand exista profesionisti gata sa te ajute? Care au experienta specializata, evita eventualele complicatii, executa montajul ca la carte si... Cel mai important aspect stii care este? - Cu un montaj corect, faci economii pe termen lung.

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura