Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-122

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-122
Out Of stock
Descriere
Stii ca aceasta coroana punte Dana Spicer 112-122 este considerata o inovatie care redefineste regulile jocului? Practic, ea nu cunoaste limite. Cum nici unii dintre clientii nostri nu au avut limite atunci cand au comandat coroana de atat de multe ori, incat a trebuit sa reinnoim stocul de doua ori pana acum. Da, intuiesti bine, are o calitate exceptionala, este robusta, durabila si performanta, iar in timp nu-si schimba proprietatile. Plus ca, daca este bine ingrijita, va avea randamentul scontat, iar utilajul tau se va bucura de viata lunga. Este un partener de incredere? - Este! Pregateste-te sa lasi in urma concurenta si sa construiesti cu un nivel de excelenta fara precedent! Contacteaza-ne chiar astazi!

La ACN Piese Utilaje, descoperi o gama larga si diversificata de piese si consumabile, precum si cateva servicii exceptionale. Pe langa asistenta pe tot parcursul procesului de cumparare, vrem sa insistam pe serviciul de consultanta tehnica gratuita, de unde, cu ajutorul expertilor nostri, vei obtine informatii valoroase despre produsele de care esti interesat. Asa ca asteptam sa ne contactezi. Cu cat mai repede intri in legatura cu noi, cu atat mai bine ii va fi utilajului tau! si cu atat mai repede iti vei relua treburile pe santier.

Fii smart cand cumperi! Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-122 este cheita ta catre proiecte de durata!

Avand un rol crucial in miscarea rotilor utilajului, ea contribuie la transmiterea puterii de la planetara la roata. Desi coroana noastra are o calitate exceptionala, daca nu o vei ingriji asa cum trebuie (prin lubrifiere, de ex.), vei risca sa o pierzi. Ca orice alta piesa de schimb, si coroana aceasta poate suferi modificari dintre cele mai nedorite daca este supusa uzurii, murdariei, conditiilor meteo etc.

Cu ACN Piese Utilaje alaturi, esti practic pregatit pentru orice!

Ne dorim, la fel ca tine, sa nu mai pierzi timp pretios cu inlocuiri nedorite de piese si sa livrezi proiectele la timp. Ne dorim sa te intorci mereu la noi, pentru ca stii ca aici vei gasi intotdeauna calitate la preturi foarte avantajoase. Ne dorim sa ai incredere in produsele si serviciile pe care ti le oferim, care ne-au creat extraordinara reputatie pe care o avem in momentul de fata pe piata. Ne dorim sa ne implici in proiectele tale, ca furnizor de piese de schimb si consumabile pentru utilajele tale.

Livrare
Ne grabim sa luam startul spre tine imediat ce plasezi comanda. In mai putin de 24, noua ta coroana punte Dana Spicer 112-122 va ajunge unde doresti. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Montaj
Iti spunem cu frumosul, ca de fiecare data: service autorizat, nu improvizatii!!! Coroana aceasta este o chestiune delicata. Care merita atentie pe masura. Nu strange cureaua cu montarea ei pe utilaj! Gandeste-te ca, in timp, vei amortiza suma platita pentru aceasta procedura, iar utilajul nu va mai ajunge prea curand in service!

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura