Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa piston motor Liebherr R954B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr R954B
Out Of stock
Descriere
Pentru a putea functiona la capacitate maxima, fii atent la orice semn de uzura, caci motorul are pretentii, nu gluma. Asigura-te ca toate componentele sale sunt in perfecta stare, altfel nu se va putea ridica la inaltimea asteptarilor tale si, mai devreme sau mai tarziu o sa-ti dea de furca. Nu ca acum ti-ar face deosebita placere sa fii nevoit sa ii inlocuiesti cilindrul, dar defectiunile fac parte din viata oricarui detinator de utilaje. Ce putem face noi este sa te ajutam sa scapi de ele cat mai simplu, astfel ca ti-am pregatit piese de schimb de cea mai buna calitate, cum este si aceasta camasa piston motor Liebherr R954B care ti-a atras atentia. Extrem de rezistenta si de fiabila, este o echivalenta excelenta a piesei originale, la un pret nemaipomenit. Se potriveste perfect si cu modelele Liebherr R954BBVHHD, Liebherr R954BEW, Liebherr R954BHD, Liebherr R954BHDS, Liebherr R954BHDSL, Liebherr R954BHDW, Liebherr R954BV, Liebherr R954BVHD si Liebherr R954BVHHD.

Dar nu ne oprim aici! Pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa dibuiesti cauza unei defectiuni, cu atat mai putin piesele necesare remedierii ei, iti oferim suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Echipa noastra de specialisti intr-ale utilajelor iti sta la dispozitie! Vei primi sfaturi pretioase si solutii eficiente pentru rezolvarea problemelor tehnice pe care le intampini. Suna-ne!

Camasa piston motor Liebherr R954B - un ajutor de nadejde!
Toate ca toate, dar cand vine vorba de motor, exigenta creste. Componentele acestuia trebuie sa fie in perfecta stare pentru a se putea achita onorabil de sarcinile pe care le au. Sunt strans legate intre ele, cand una cedeaza, antreneaza o alta si tot asa, declinul se apropie daca nu intervii din timp. Aceasta camasa piston motor Liebherr R954B ocupa un loc important in angrenajul motorului, preluand uzura ce poate aparea pe blocul motor si asigurand spatiul necesar desfasurarii optime a ciclului motor.

Ai intrebari? Ce mai astepti? Contacteaza-ne!
Iti oferim gratuit un serviciu de consultanta foarte necesar in multe situatii, caci stim cat de important este sa ai acces rapid la informatiile si solutiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Iti minimizam eforturile, ajutandu-te sa-ti imbunatatesti performantele. Ori de cate ori te confrunti cu o problema tehnica, apeleaza la noi fara sfiala. Avem o echipa de specialisti carora nu le scapa nicio noutate din lumea dinamica a utilajelor. Sunt pregatiti sa preia solicitarile tale si sa-ti ofere cele mai eficiente solutii. Nu mai pierde timp pretios, contacteaza-ne!

Stai fara grija, esti asigurat! Aceasta camasa piston motor pentru excavator Liebherr R954B beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Ai factura si certificatul de garantie in interiorul coletului. Chiar de sunt rare astfel de cazuri, pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Intelegem urgenta ta si iti vom livra aceasta camasa piston motor Liebherr R954B super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Daca tii la timpul si la banii tai, asigura-te ca montajul este executat ca la carte. Nu te incurca cu orice amator care spune ca se pricepe, apeleaza la persoane calificate. Un montaj defectuos poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. De ce sa risti? Daca ai nevoie, te punem noi in contact cu un mecanic de incredere din apropierea ta.

Diametru interior - 122 mm
Diametru exterior - 135,6mm
Lungime - 248mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura