Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa piston motor Liebherr R904

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr R904
Out Of stock
Descriere
Ca sa poata functiona la capacitate maxima, asigura-i motorului tau toate resursele necesare. In angrenajul sau, fiecare componenta are rolul si insemnatatea sa, incat nu poti face abstractie de vreuna. Cand intervine uzura, n-are sa-ti placa. Actioneaza la timp inlocuind componentele compromise cu unele noi, de calitate, cat mai rezistente. Ca sa nu stai sa tot repari. Iar aceasta camasa piston motor Liebherr R904 de care se pare ca ai nevoie acum intruneste toate calitatile unei piese performante, de care nu te vei debarasa prea curand. Da dovada de rezistenta deosebita, fiind o echivalenta impecabila a piesei originale. Perfect compatibila si cu modelele Liebherr R904CSTD, Liebherr R904C, Liebherr R904CEW, Liebherr R904CHDSL, Liebherr R904CSLC, Liebherr R904EW, Liebherr R904HDSL, Liebherr R904SLC si Liebherr R904STD.

Intelegem prin ce treci cand intampini o defectiune, de aceea vrem sa facem lucrurile sa fie cat mai simple, oferindu-ti prompt cele mai eficiente solutii. Piesele de schimb pe care le gasesti la noi bifeaza toate criteriile exigentei tale, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii. In plus, specialistii nostri iti ofera suport tehnic adaptat nevoilor tale, ca sa fii sigur ca faci achizitiile potrivite la momentul potrivit, mentinandu-ti utilajul in cea mai buna forma. Suna-ne!

Camasa piston motor Liebherr R904 - pentru o functionare impecabila!
Utilajul tau este un organism complex si o multitudine de piese, mai mari sau mai mici, isi dau concursul pentru a face lucrurile sa se miste - si la propriu si la figurat. Fiecare are misiunea sa, in stransa legatura cu celelalte componente. Si, ca sa-ti mearga treaba struna, este esential ca toate sa functioneze impecabil. Uzura unei atrage dupa sine uzura alteia, si tot asa. Aceasta camasa piston motor Liebherr R904 preia uzura ce poate aparea pe blocul motor, asigurand conditii prielnice bunei desfasurari a ciclului motor.

Vrei sa afli mai multe? Contacteaza-ne!
Este mai mult decat simplu si mai este si gratis, caci serviciul nostru de consultanta iti este oferit in mod gratuit, iar utilitatea sa o vei aprecia inca de la prima conexiune. Salvezi timp pretios si ai acces rapid la toate informatiile de care ai nevoie, totul sintetizat si adaptat nevoilor utilajului tau. Nicio defectiune nu ramane nerezolvata, caci specialistii nostri stiu tot ce misca in lumea utilajelor. Profita de avantajele pe care ti le oferim! Contacteaza-ne si vei scapa de multe griji!

Daca are defecte de fabricatie, ti-o inlocuim! Aceasta camasa piston motor pentru excavator Liebherr R904 vine insotita de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Vei gasi factura si certificatul de garantie in interiorul coletului. Nu credem sa fie nevoie sa le folosesti, dar totusi pastreaza-le, just in case!

Cand arde, arde! Dar nu te agita, aceasta camasa piston motor Liebherr R904 ajunge la tine super rapid. O primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Trebuie doar sa ne suni sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Chiar de piesele sunt de cea mai buna calitate, daca montajul lasa de dorit, n-ai facut mare branza. Decat sa arunci banii pe apa sambetei si sa pierzi vremea de doua ori, mai bine apelezi din prima la persoane calificate si stii una si buna. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Spune-ne si se rezolva!

Diametru interior - 122 mm
Diametru exterior - 135,6mm
Lungime - 248mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura