Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa piston motor Liebherr 92011040501

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr 92011040501
Out Of stock
Descriere
Misiunea motorului utilajului tau nu-i simpla deloc. Daca da semne de oboseala, pesemne vreuna din componentele sale are de gand sa-si ia vacanta nelimitata, iar tu vei fi nevoit sa-i cauti inlocuitor. Mizeaza pe calitate, astfel te asiguri ca treaba va merge struna, tinand departe uzura. Aceasta camasa piston motor Liebherr 92011040501 asigura spatiul de desfasurare ciclului motor, fiind o componenta indispensabila motorului. Da dovada de rezistenta sporita si de fiabilitate, fiind prelucrata cu finete, pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate. Este o echivalenta excelenta, oferindu-ti performante aidoma piesei originale la un pret de neratat!

De nu esti sigur ca e piesa potrivita, intreaba-ne! Specialistii nostri sunt aici sa-ti dea o mana de ajutor. Gasesti la noi piese de schimb de cea mai buna calitate destinate utilajelor, pentru a-i reda utilajului tau vigoarea si a-i imbunatati eficienta. In plus, beneficiezi si de suport tehnic tintit pe nevoile tale, ca sa nu mai pierzi timp pretios si sa poti face cele mai avantajoase alegeri. Suna-ne!

Camasa piston motor Liebherr 92011040501 - nu te lasa la greu!
In angrenajul motorului masinariei tale, o multime de componente isi dau concursul pentru ca totul sa se desfasoare in parametri optimi. Aceasta camasa piston motor Liebherr 92011040501 preia uzura ce poate aparea pe blocul motor, contribuind semnificativ la buna desfasurare a ciclului motor si, implicit, asigurand o functionare optima utilajului tau.

Ai nevoie de mai multe informatii? Incearca serviciul nostru de consultanta gratuita!
Cand nu gasesti solutia problemei tehnice cu care te confrunti ori daca ai dubii privind compatibilitatea unei piese, poti apela fara sfiala la noi. Suntem deschisi intrebarilor si solicitarilor tale, caci stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. Specialistii nostri iti ofera solutii concrete, eficiente si avantajoase, fara ca tu sa-ti mai prinzi urechile in amanunte tehnice. Iar daca-ti doresti, poti obtine si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau ca sa repari mai rar si sa lucrezi mai cu spor. Contacteaza-ne, nu te costa nimic!

Comanda cu incredere, caci esti pe deplin asigurat. Aceasta camasa piston motor Liebherr 92011040501 vine la pachet cu o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri se intampla extrem de rar, insa pentru orice eventualitate, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti prea mult. Iti livram aceasta camasa piston motor Liebherr 92011040501 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si piesa porneste catre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te bucura de o functionare impecabila, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat incat treaba sa mearga ca unsa. Daca ai nevoie de un mecanic priceput sau chiar de o echipa mobila cand situatia se complica, da-ne de veste si iti trimitem noi pe cineva de incredere.

Diametru interior - 122 mm
Diametru exterior - 135,6mm
Lungime - 248mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura