Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa piston motor Liebherr PR734

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr PR734
Out Of stock
Descriere
De ce ai pierde timp pretios, cand poti rezolva problema in doi timpi si trei miscari? Avem solutia perfecta pentru ca motorul tau sa poata functiona din nou in parametri optimi - aceasta camasa piston motor Liebherr PR734 nemaipomenita, ce da dovada de rezistenta deosebita chiar si in cele mai dificile conditii, te va scoate din impas. Ciclul motor se va desfasura din nou in cele mai bune conditii cu ajutorul acestei componente. Fabricata dintr-un metal special si prelucrata cu finete, iti va oferi rezultate remarcabile, caci este o alternativa excelenta a piesei originale. Doar pretul le deosebeste! Se potriveste perfect si cu modelele Liebherr PR734L, Liebherr PR734LGP si Liebherr PR734XL.

Avem o sumedenie de alte piese de schimb destinate utilajelor, toate una si una, alese pe spranceana, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii. Orice defectiune ai intampina, ii vom gasi cel mai eficient remediu. Specialistii nostri sunt pe baricade, pregatiti sa-ti ofere sprijinul de care ai nevoie in rezolvarea oricarei probleme tehnice si iti vor da si ponturi utile privind intretinerea pe termen lung a utilajului tau. Suna-ne!

Camasa piston motor Liebherr PR734 - pentru o functionare impecabila!
Performantele motorului utilajului tau depind de starea componentelor sale, de aceea este esential ca ele sa functioneze perfect. Componenta importanta in angrenajul motorului, aceasta camasa piston motor Liebherr PR734 are misiunea de a prelua uzura ce poate aparea pe blocul motor, mentinand un cadru optim desfasurarii ciclului motor. Pentru a te bucura de o functionare impecabila a utilajului tau, asigura-te ca acest cilindru isi face treaba ca la carte.

In momentele-cheie, un sfat potrivit te va scuti de multe neplaceri!
Decat sa bajbai in cautarea solutiilor de remediere si a altor informatii de care ai nevoie cand intampini probleme tehnice, mai bine apelezi la noi si vei avea acces rapid la toate informatiile de care ai nevoie. Am pus pe picioare un serviciu pe care credem ca il vei gasi extrem de util - consultanta gratuita personalizata, pentru tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Ori de cate ori ai o nelamurire sau cand te afli in impas, nu te sfii sa ne contactezi! E simplu si, nu uita, e gratis!

Nu risti nimic, pentru aceasta camasa piston motor pentru buldozer Liebherr PR734 ai o garantie de 6 luni in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul, ne vom misca foarte rapid si iti vom livra aceasta camasa piston motor Liebherr PR734 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara ai fi. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, nu apela la amatori cand vine vorba de montaj. Daca nu-i efectuat corect, piesa in cauza poate fi compromisa si, oricat de calitativa ar fi ea, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

Diametru interior - 122 mm
Diametru exterior - 135,6mm
Lungime - 248mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura