Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-238

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-238
Out Of stock
Descriere
Putem spune cu zambetul pe buze ca am reusit sa legam legaturi stranse cu fiecare client de al nostru, chiar si atunci cand ne despartea distanta lunga. Daca nu iti surad comenzile online, haide sa iti explicam de ce, totusi, ACN Piese Utilaje este alegerea perfecta! Tu ai nevoie de utilaje perfect functionale, deci acces nelimitat la piese de schimb de calitate superioara. Noi le livram numaidecat! Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-238 este exemplul perfect!

Printre numeroasele produse gasite in depozitul nostru, aceasta piesa se incadreaza perfect. O recomanda calitatea premium si rezistenta necontenita de care da dovada. Da, nu te poti astepta la mai putin de atat de la o piesa originala Dana Spicer! Iar noi ne-am gandit serviciile avand mereu in vedere nevoile clientilor nostri. Iti punem la dispozitie consultanta tehnica gratuita. Te incurajam sa profiti de ea oricand domeniul tehnic iti ridica semne de intrebare! Noi suntem mereu aici, la un apel distanta, pregatiti sa iti aducem masinariile pe drumul cel bun.

Coroana punte Dana Spicer 112-238 - o piesa de colectie!
Este musai ca utilajele tale sa fie perfect functionale mereu, capabile sa duca la final pana si cele mai grele sarcini. Coroana punte la care ai ajuns tocmai de asta se ocupa. Ea transmite puterea de la planetara la roata, devenind astfel o componenta esentiala in angrenajul masinariei.

Informatii complete, antreprenori de succes!
Stim cat de confuzant poate fi domeniul tehnic si cat de dificile pot parea utilajele inainte de a incepe sa le intelegi. Noi suntem aici, pregatiti mereu cu torta in mana pentru a lumina calea. Te conducem cu grija si atentie prin toate informatiile de care ai nevoie. Ne deschidem bagajul de cunostinte si te poftim sa iei cat te lasa inima! Apeleaza-ne, impreuna suntem mai buni!

Livrare
Orice produs din depozitul nostru va ajunge la tine in decurs de 24 de ore de la plasarea comenzii. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, vei avea o coroana punte Dana Spicer 112-238 chiar maine! Ai si optiunea de a o verifica inainte de o achita, pentru ca totul sa mearga struna.

Montaj
Atunci cand alegi sa montezi singur piesele de schimb ale utilajelor tale, iti asumi riscuri foarte mari. Un montaj necorespunzator va aduce cu el atat uzura prematura, cat si defectiuni majore si costisitoare. Fi precaut, protejeaza-ti investitia, apeleaza mereu la ajutorul unui mecanic cu experienta!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura