Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T6.160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6.160
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri iti recomanda o cruce cardan fata New Holland T6.160 care este extraordinara in toate privintele. Este o piesa rezistenta si eficienta, care dispune si de un pret foarte bun pe deasupra. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului. Exista o multime de metode si variante tehnice prin care poti sa ajungi la performanta cu utilajul tau! Dar primul pas este mereu alegerea piesei de schimb care trebuie neaparat sa fie de calitate superioara!

Evident ca utilajele se strica fix cand ai mai multa nevoie de ele, doar e lege! Dar si noi avem cum sa preintampinam astfel de treburi. Piese de schimb de calitate superioara, servicii de top si o echipa de experti. Tot ce ai de facut este sa suni sau sa scrii direct pe site si noi vom cauta piesa compatibila cu echipamentul tau. Fiindca acest serviciu este gratuit si consultanta tehnica este oferita tuturor clientilor, nu ai motive sa nu apelezi acum si tu la ea!

Cruce cardan fata New Holland T6.160 - calitate deosebita si pret accesibil!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T6.160 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata New Holland T6.160 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura