Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan spate New Holland NH75 este recomandata de specialisti pentru sustinerea corecta a functionarii elementelor de transmisie. Ca sa fii sigur ca nu intampini probleme in functionarea transmisiei, componenta se va amplasa la puntea din spate a echipamentului. Nu pierde ocazia si fa o investitie profitabila! Tot ce iti mai ramane de facut este sa plasezi o comanda completand formularul de pe site sau apeland la numerele de telefon afisate.

Oferta va fi si mai buna daca vei solicita si montajul! Avem o echipa minunata de mecanici. E minunata pentru ca faca minuni de fiecare data cand intervine asupra echipamentului tau. Mecanicii nostri stiu sa puna in evidenta toate calitatile unei componente! Ai grija de utilajele tale si procura-le cele mai bune piese de schimb si consumabile! Daca doresti sa te consulti in privinta acestor aspecte, noi te asteptam oricand doresti!

Cruce cardan spate New Holland NH75 - expediem coletul cu piesa rapid!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland NH75 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan spate New Holland NH75 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura