Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland NH75TLB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75TLB
Out Of stock
Descriere
Brida cardan spate New Holland NH75TLB se monteaza folosindu-te de doua suruburi. Alege acest produs pentru ca este de calitate superioara si prezinta recomandari foarte bune din partea specialistilor din domeniu. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Elementul de transmisie este disponibil permanent pe rafturile noastre si foarte usor de livrat! Cere oferta si descopera si la ce pret irezistibil o comercializam!

La ACN Piese Utilaje, consultantii tehnici stau mereu la dispozitia ta. Orice intrebare sau problema apare la buldoexcavatorul tau poate fi lamurita de catre acestia foarte repede. De ce sa-ti bati tu capul cu gasirea solutiei potrivite cand sunt altii care se pricep mai bine decat tine si o mai fac si in mod gratuit? Ai toate avantajele daca apelezi la serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica. Este comod si rapid! Suna la numerele de telefon sau scrie-ne despre problema cu care se confrunta echipamentul tau.

Brida cardan spate New Holland NH75TLB - cu piesa buna obtii rezultate pe masura!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland NH75TLB va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura