Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland TV140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TV140
Out Of stock
Descriere
Brida cardan spate New Holland TV140 este un accesoriu nou, de calitate superioara, la care acum si tu ai acces. Pretul este o incantare pentru buzunar si va fi o investitie cat se poate de profitabila. Otelul este materialul din care este fabricata. Brida cruce cardan se va monta prin fixarea a doua suruburi. Pozitionarea sa se face la puntea din spate a incarcatorului frontal. Solicita o oferta si descopera si mai multe detalii ce pot sa te ajute in luarea deciziei.

Inainte de plasarea comenzii, ar fi mult mai indicat sa ne contactezi ca sa fii sigur ca aceasta este componenta potrivita echipamentului tau. Consultanta tehnica este un serviciu complet gratuit. Iar daca esti interesat, iti prezentam si oferte personalizate de mentenanta. Credem in parteneriatele durabile care aduc beneficii afacerii tale! Un astfel de serviciu este o garantie ca de acum inainte nimic nu-ti va mai pune bete in roate cand iti desfasori activitatea.

Brida cardan spate New Holland TV140 - cotata excelent de catre experti!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Brida cruce cardan punte spate pentru incarcator frontal New Holland TV140 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura