Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland TV140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TV140
Out Of stock
Descriere
Accesibil, durabil si rezistent, iata inca un produs pe care il gasesti la noi si care intruneste toate atributele succesului! Brida cardan fata New Holland TV140 este o componenta tare importanta a sistemului de transmisie. Oricat ai incerca sa o lasi la urma urmei, fara ea, componente importante ale utilajului ar avea de suferit. Brida cruce cardan este perfect daca o montezi la puntea din fata a incarcatorului frontal. Ai grija sa folosesti suruburile potrivite!

Contacteaza un angajat ACN sau scrie un mesaj pe WhatsApp sau e-mail si oferim gratuit consultanta tehnica. Poti afla care sunt solutiile prin care iti protejezi eficient echipamentul. Cum problemele tehnice nu ocolesc pe nimeni, e tare bine sa stii la cine poti apela ca sa ti le remedieze cat mai rapid. ACN Piese Utilaje este camaradul tau in acest razboi fara de sfarsit cu uzura. Contacteaza-ne sau fa-ne o vizita la sediu. Ne-ar incanta sa te cunoastem personal.

Brida cardan fata New Holland TV140 - ofera rezistenta si durabilitate!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru incarcator frontal New Holland TV140 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura