Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland LM1133

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1133
Out Of stock
Descriere
E bine ca ai venit la noi, ai toate motivele sa fii mandru de treaba asta! Brida cardan fata New Holland LM1133 este in depozit si poate fi expediata in 24 de ore de la plasarea comenzii. La puntea din fata a incarcatorului telescopic se monteaza aceasta brida cruce cardan si se fixeaza utilizand doua suruburi potrivite ca dimensiune. Produsul a fost testat si s-a dovedit ca este viabil, astfel, vei investi intr-o piese de care utilajul tau se va bucura multa vreme.

Castigi timp pretios daca apelezi la consultantii nostri, nu te va costa nimic pentru ca suntem de parere ca sfaturile bune nu se ofera in schimbul banilor. Utilajul tau nu trebuie sa stea pe bara, iar nervii nu-ti fac bine nici tie. Consultanta tehnica gratuita iti este pusa la dispozitie in permanenta si asistentii care iti vor raspunde intrebarilor sunt foarte bine pregatiti in domeniul utilajelor grele. Cea mai buna solutie tehnica se gaseste la ei, iar un montaj profesionist poti obtine de la mecanicii nostri experimentati.

Brida cardan fata New Holland LM1133 - calitatile tehnice o recomanda!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic New Holland LM1133 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura