Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Out Of stock
Descriere
Esti in dificultate si ai nevoie de o piesa de super-calitate? Ce-ai spune daca ti-am prezenta brida cardan spate New Holland 675E din oferta noastra? Este o piesa de schimb ce respecta toate standardele de calitate si care are in alcatuire un material foarte rezistent, atent ales de catre producatorul sau. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa comanzi chiar acum acest produs!

Cand esti in criza de timp si cauti sa-ti repari cat mai repede utilajul, la ACN Piese Utilaje gasesti mereu expertii de care ai nevoie! Contacteaza-ne cu incredere de fiecare data cand ai nevoie de piese sau de consumabile. Avem servicii complexe, pe langa faptul ca acordam tuturor clientilor consultanta gratuita in alegerea componentelor necesare. Cel mai apreciat serviciu este cel de mentenanta personalizata. Este conceput pentru cei ce vor cu adevarat sa obtina performante alaturi de utilajele lor!

Brida cardan spate New Holland 675E - orienteaza-te catre un montaj eficient!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland 675E pe care o doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura