Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-194

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-194
Out Of stock
Descriere
Te-ai intrebat vreodata oare cand nu m-ar deranja, cand ar fi momentul oportun pentru o noua defectiune? Noi tindem sa credem ca nu. Pai si atunci de ce tinem sa spunem de fiecare data ca au aparut intr-un moment nepotrivit? Cand utilejele tale iti dau batai de cap, vino la ACN Piese Utilaje, iar rezolvarile le vei gasi rapid! Nu trebuie sa cauti in lung si-n lat dupa piese de schimb de calitate superioara. Pe fiecare, inclusiv aceasta coroana punte Dana Spicer 112-194 de care ai chiar acum nevoie, o gasesti mereu in depozitul nostru.

Bucura-te de performantele ridicate ale acestei componente premium si profita de oferta pe care ti-o aducem! Nu este usor, intr-adevar, sa ai utilaje perfect functionale, dar nici prea greu nu este. Cel putin nu atunci cand ai alaturi de tine specialisti ai domeniului tehnic. Intra in legatura cu tehnicienii nostri printr-un singur apel, iar ei iti ofera toate sfaturile si indrumarile pe care le cautai! Consultanta tehnica este gratuita mereu.

Rasfata-ti masinaria cu o coroana punte Dana Spicer 112-194 premium!
Pentru ca utilajul tau sa primeasca puterea de care are nevoie, acesta are nevoie de o coroana punte de calitate superioara. Aceasta transmite eficient puterea de la planetara la roata, oricat de grea i-ar fi sarcina. Trimite-ti masinaria pe santier linistit, stiind ca va atinge performantele dorite!

ACN Piese Utilaje, alaturi de tine la fiecare pas!
Nu ai cum sa calci stramb atunci cand in sustinerea ta se afla o echipa intreaga de experti. Noi suntem mereu aici, aplaudandu-ti fiecare reusita si oferindu-ti o mana de ajutor oricand ai nevoie. Utilajele tale nu au fost niciodata mai performante de atat! Apeleaza-ne! Impreuna suntem mai buni, mai linistiti, mai de succes ca niciodata!

Livrare
Printre serviciile premium cu care ne mandrim se afla si livrarea. Am dezvoltat parteneriate strict cu cele mai rapide servicii de curierat, pentru a ne asigura ca nici tu, nici utilajele tale nu asteptati o perioada indelungata dupa imbunatatirile necesare. Apeleaza-ne in prima parte a zilei pentru a comanda o coroana punte Dana Spicer 112-194 nou-nouta, iar maine va fi si ajuns la sediul tau!

Montaj
Nu lasa pe mainile unui necunoscator montajul. Investitia in piese de schimb de calitate superioara isi are rostul numai atunci cand si montajul este pe masura. Cere ajutorul unui mecanic cu experienta si bucura-te timp indelungat de performantele noii componente!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura