Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/431

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/431
Out Of stock
Descriere
Ti s-a intamplat sa te lupti cu puterea insuficienta a utilajului tau, cand fiecare sarcina pare un munte nesfarsit de obstacole? Atunci stii ca fiecare componenta conteaza. ACN Piese Utilaje iti aduce solutia: o coroana punte Dana Spicer 357-212/431 de top. Este o piesa esentiala din categoria pieselor de transmisie, gata sa iti redinamizeze utilajul la preturi accesibile. Este exact ce iti trebuie pentru a asigura eficienta si puterea transmisiei utilajului tau.

Sunt momente in care, din cauza unei piese uzate, utilajul tau isi pierde tractiunea, scoate sunete alarmante sau chiar se blocheaza, punandu-ti in pericol productivitatea. Fabricata pentru a rezista, aceasta componenta se remarca prin calitate superioara. Are o rezistenta exceptionala si o fiabilitate incontestabila.

Coroana punte Dana Spicer 357-212/431 - o decizie inteleapta!
Special conceputa pentru a transmite eficient puterea de la planetara la roata, aceasta se monteaza in interiorul puntii, devenind cheia unei functionari fara cusur. Alege-o atunci cand iti doresti ca masinaria sa iti mearga ca pe roate!

Combate defectiunile impreuna cu noi!
Achizitionand acum de la noi, nu te bucuri numai de o piesa de schimb, ci o promisiune de durabilitate si eficienta pentru utilajul tau. Cumpara acum si beneficiezi de consultanta gratuita pentru a alege cea mai potrivita solutie. Apeleaza-ne! Impreuna facem treaba buna!

Livrare
Fie ca esti pe santier sau in atelier, ACN Piese Utilaje iti garanteaza ca piesa de care ai nevoie ajunge la tine rapid si in conditii optime. Nu lasa ca utilajul tau sa ramana in pana de solutii - alege coroana punte Dana Spicer 357-212/431 si asigura-te ca vei fi mereu pe drumul cel bun.

Montaj
Ca piesa ta sa functioneze la capacitate maxima, iti recomandam sa apelezi la un montaj profesional. Nu trebuie sa iti faci griji in acest sens! La cerere, oferim servicii de montaj, ca piesa ta sa fie integrata corect si eficient in utilaj.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura