Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/279

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/279
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti ca echipamentul tau sa nu mai necesite inlocuirea frecventa a coroanei de punte, avem noi solutia perfecta! Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/279 are capacitatea de a rezista chiar si la cele mai dificile conditii de lucru! Temperaturile si presiunile extreme nu vor sta in calea eficientei sale! Este o piesa fabricata de renumitul brand Dana Spicer, care ne-a obisnuit inca de la bun inceput cu piese premium pentru echipamente de constructii. Comanda acum acest produs si vei fi pe deplin multumit de rezultate!

Cunoastem importanta unui sfat avizat atunci cand nu stii ce sa faci. Si pentru ca uneori te poti simti confuz atunci cand ai de luat in calcul atatea detalii tehnice, suntem aici sa te ajutam. Oferim servicii de consultanta gratuita tocmai pentru ca vrem sa ai parte de o experienta completa alaturi de noi. Pe langa calitatea produselor noastre, vrem sa impartasim cu tine din expertiza noastra, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita pentru tine si utilajul tau. Impreuna e mai usor!

Poti sa te bazezi pe coroana punte Dana Spicer 357-212/279 de exceptie!
Aceasta coroana pe care ti-am prezentat-o are un rol vital pentru functionarea eficienta a utilajului tau! Este responsabila de transferarea eficienta a puterii din planetara catre roata. Astfel, forta generata de motor va ajunge la roti pentru ca echipamentul tau sa nu simta ca nu are vlaga. Va putea duce la bun sfarsit fiecare lucrare inceputa! Ce mai astepti? Cere oferta!

Clientii nostri sunt cei mai importanti!
Trebuie doar sa ne apelezi si o sa ai parte de cele mai bune opinii si idei din partea specialistilor nostri! Echipa noastra de tehnicieni se concentreaza pe a impartasi cu tine toate notiunile si specificatiile de care ai nevoie pentru a lua decizii informate! Tot ce e mai bun pentru clientii nostri! Suna acum!

Livrare
Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/279 poate sa ajunga la tine in maxim 24 de ore, orinde te-ai afla in tara! Daca plasezi comanda acum, primesti piesa maine chiar la tine la usa! Uita de cazurile in care asteptai zile intregi pentru a primi produsele de care aveai nevoie. Noi ne ocupam eficient de necesitatile tale! Rapiditatea este punctul nostru forte!

Montaj
Calitatea montajului este un aspect extrem de important pe care trebuie sa il urmaresti. De acest proces depinde parcursul utilajului tau, asa ca trebuie sa te asiguri ca este realizat ca la carte. Apeleaza la un service autorizat pentru a echipa piesele pe utilajul tau si vei fi asigurat ca isi vor face treaba foarte bine pe termen lung.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura