Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/149

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/149
Out Of stock
Descriere
Coroana punte Dana Spicer 357-212/149 a fost fabricata pentru a rezista la presiuni si sarcini intense pe santierul de lucru. Aceasta componenta a fost supusa unor testari riguroase, care au demonstrat ca durabilitatea piesei este remarcabila! Materialele calitativa utilizate in fabricarea produsului garanteaza ca nu vei fi nevoit sa o inlocuiesti in viitorul apropiat. Datorita preciziei sale si a calitatii de cel mai inalt nivel, aceasta coroana a devenit cea mai buna decizie pentru cei care isi doresc sa detina un utilaj performant si rezistent pe o perioada indelungata de timp. Esti unul dintre ei? Atunci da-ne un telefon!

Iti suntem la dispozitie in fiecare moment in care simti nevoia de ajutor! Printr-un simplu apel, poti beneficia de consultanta tehnica gratuita, oferita de cei mai buni specialisti ai domeniului. Vei putea primi sprijin in procesul de achizitionare, sfaturi despre intretinerea utilajului si nu numai. Orice intrebare isi gaseste raspunsul la echipa noastra de tehnicieni! Nu mai sta pe ganduri! Asigura-te ca faci cele mai bune decizii cu ajutorul informatiilor furnizate de noi! Contacteaza-ne chiar astazi!

Coroana punte Dana Spicer 357-212/149 - Tot ce e mai bun pentru utilajul tau!
Precizia acestei coroane este aspectul care garanteaza ca aceasta isi va indeplini rolul intr-un mod eficient. Puterea din planetara ajunge la roata cu ajutorul acestei piese si asigura echipamentului forta de care are nevoie pe santier. Indeplinirea sarcinilor solicitante va deveni mult mai usoara, iar directia si viteja utilajului, mai usor de coordonat. Comanda acum piesa de calitate pentru a te convinge de beneficiile sale!

Consultanta gratuita? Da, ai auzit bine!
Sau, in cazul nostru, ai citit bine! Dar ca tot veni vorba de auzit, de la specialistii nostri poti sa auzi doar sfaturi de calitate si solutii utile pentru problemele tale! Nu te incapatana sa faci fata singur tuturor provocarilor, suntem aici pentru tine! Apeleaza-ne acum si te ajutam cum stim noi mai bine!

Livrare
Am perfectionat procesele de livrare astfel incat tu sa ajungi in posesia pieselor de care ai nevoie in timp record. Curierii nostri iti pot livra aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/149 in maxim 24 de ore! Sau, daca esti aproape de noi, le poti ridica chiar tu, direct de la sediul nostru.

Montaj
Nu subestima importanta unui montaj de calitate, intrucat chiar si cele mai bune piese pot suferi din cauza unei asamblari care lasa de dorit. Pune calitatea pe primul loc si ofera-i utilajului tau un tratament asa cum se cuvine.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura