Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/342

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/342
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/342 este definitia calitatii! Fiind supusa unor teste riguroase, s-a demonstrat ca produsul este pregatit sa fata fata celor mai dificile conditii de lucru. Pentru coroana noastra, temperatura sau presiunea extrema nu reprezinta un pericol! Va functiona eficient in orice conditie, ceea ce inseamna ca nu va necesita inlocuirea in viitorul apropiat. Montata corespunzator, vei sti ca piesa noastra va rezista eroic in fata oricarei provocari! Comanda componenta chiar astazi! Vei fi multumit!

Impreuna face treaba mult mai buna! Iti suntem alaturi atunci cand ai nevoie, asa ca poti sa ne apelezi oricand! Iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru a ne asigura ca ai la dispozitie toate specificatiile si informatiile care iti trebuie! Specialistii nostri sunt pregatiti sa iti recomande piese compatibile si sa iti ofere instructiunile necesare. Bucura-te de servicii de calitate, oferite de experti ai domeniului!

Coroana punte Dana Spicer 357-212/342 - Vei fi complet multumit!
Piesa noastra se va axa pe transferul eficient de putere din planetara catre roata. Aceasta functie este foarte importanta pentru ca utilajul sa dispuna de forta pe tot parcursul functionarii. Cu ajutorul coroanei, directia si viteza dispozitivului sunt mai usor de manevrat, iar task-urile de pe teren vor fi finalizate cu succes!

Servicii de cea mai buna calitate pentru tine!
Trebuie doar sa ne apelezi pentru a beneficia de cele mai utite si calitative sfaturi si informatii! Specialistii nostri isi vor da silinta sa iti transmita intr-un mod eficient toate notiunile de care ai nevoie! Apeleaza-ne chiar acum si bucura-te de suport tehnic gratuit!

Livrare
Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/342 va fi a ta in cel mai scurt timp cu putinta! Daca alegi sa plasezi comanda astazi, produsul va ajunge la tine in maxim 24 de ore! Economisesti timp pretios datorita serviciului nostru de curierat rapid!

Montaj
Montajul de calitate este procesul care face diferenta dintre o reparatie de succes si una care nu va tine pentru prea mult timp. Este important sa apelezi la un service autorizat si la o echipa de profesionisti! Astfel, te vei asigura ca piesele noastre si utilajul tau sunt manevrate intr-un mod exemplar! Alege calitatea!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura