Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/445
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca lucrezi cu utilajul tau intr-un proiect esential si brusc, zgomote neobisnuite provin din puntea utilajului tau. Tractiunea slabeste, iar eficienta muncii tale este compromisa. Fara indoiala, e timpul pentru o verificare si, daca este cazul, o inlocuire cu o piesa de calitate. Principala solutie pentru problema ta este coroana punte Dana Spicer 357-212/445 pe care tocmai ai gasit-o, disponibila la ACN Piese Utilaje. Aceasta piesa autentica originala Dana Spicer se incadreaza in categoria pieselor de transmisie de calitate superioara.

La noi gasesti aceasta piesa la preturi accesibile, oferindu-ti valoarea la care te astepti si disponibilitate imediata. Te sfatuim sa verifici regulat starea componentelor transmisiei si sa nu eziti sa inlocuiesti piesele uzate. Numai asa poti evita defectiuni majore. Calitatea pieselor impreuna cu un montaj potrivit sunt reteta succesului.

Alege calitatea cu coroana punte Dana Spicer 357-212/445 noua!
Fiabilitatea ei este cruciala pentru functionarea corecta a utilajelor si prevenirea blocarilor sau problemei de tractiune. Datorita rezistentei exceptionale si fiabilitatii incontestabile, vei asigura eficienta transmisiei puterii de la planetele angrenajului direct la roti. Ea se monteaza usor in interiorul puntii utilajelor.

Fa pasul cel bun pentru utilajul tau!
Tinand cont de calitatea piesei, este esential sa aspiri la o mentenanta de aceeasi calitate. Din fericire, echipa noastra iti sta la dispozitie cu consultanta gratuita. Ia legatura cu unul dintre specialistii nostri! Echipa noastra este pregatita sa iti ofere suportul de care ai nevoie pentru a mentine masinaria ta la standardele cele mai inalte. Contacteaza-ne!

Livrare
Nu lasa problemele punctelor critice sa iti intarzie proiectele! Opteaza pentru calitate si durabilitate achizitionand coroana punte Dana Spicer 357-212/445 de la ACN Piese Utilaje. Iar cu un timp de livrare de aproximativ 24 de ore pentru produsele aflate pe stoc, utilajul tau va fi operativ in cel mai scurt timp.

Montaj
Pentru o durata de viata indelungata a utilajului tau, recomandam sa apelezi la serviciile noastre de montaj profesionist, pentru o reparatie de durata si performante optime. Lucreaza smart, nu hard!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura