Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/436 6+++
Out Of stock
Descriere
Te-ai confruntat vreodata cu situatia cand utilajul tau a refuzat sa te asculte, lasandu-te blocat si fara putere? Poate ca ai observat zgomote ciudate venind de la punte sau, si mai rau, ai pierdut complet tractiunea. In spatele acestor probleme sta frecvent o componenta esentiala care da rateuri: coroana punte. Pentru a o inlocui nu poti alege orice coroana, ci una care trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor. O coroana punte Dana Spicer 357-212/436 nu dezamageste nicicand!

Ofera-ti linistea si performanta pe care o meriti cu o astfel de componenta premium! Este exact ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau: o piesa originala Dana Spicer, din categoria celor de transmisie. La ACN Piese Utilaje, nu facem compromisuri cand vine vorba de calitate si de aceea iti propunem acest produs la un pret accesibil - calitate superioara, rezistenta exceptionala si fiabilitate incontestabila.

Coroana punte Dana Spicer 357-212/436 - nu te lasa impotmolit!
Conceputa pentru a transmite eficient puterea de la planetara la roata, piesa de fata se monteaza in interiorul puntii. E vitala, pentru ca o piesa uzata poate duce la probleme serioase de tractiune, zgomote neobisnuite sau chiar blocarea mecanismului tau de incredere. De ce sa risti, cand ai la dispozitie solutii de calitate?

Actioneaza informat!
Nu lasa sa treaca timpul si asigura-te ca utilajul tau primeste ce merita! Descopera consultanta tehnica gratuita de care ai nevoie pentru o decizie fara regrete. Aceasta este ceea reda puterea si iti garanteaza pacea mintii. Asadar, fa alegerea inteligenta si contacteaza-ne pentru detalii si comenzi. Te asteptam sa redam impreuna puterea si eficienta utilajului tau!

Livrare
Fiind o componenta atat de vitala, aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/436 este disponibila pe stoc si o poti primi in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii.

Montaj
Pentru o piesa de calitate superioara, recomandam un montaj pe masura. La cerere, oferim chiar si servicii profesionale de montaj, asigurandu-te ca tot procesul este optimizat pentru durabilitate.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura