Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/162

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/162
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba despre furnizarea produselor de top pentru utilajele tale, noi suntem in capul listei! Ne pricepem tare bine la a-ti pune la dispozitie cele mai bune piese de schimb, pentru ca echipamentele tale sa se simta intretinute si ingrijite in mod corespunzator. Avem aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/162 disponibila pentru tine, asa ca nu trebuie sa astepti prea mult pana va ajunge la tine acasa! Alege intotdeauna componentele pentru utilajul tau in functie de calitatea si rezistenta acestora! Astfel, vei fi multumit atat de produs, cat si de rezultate! Comanda acum!

Daca nu esti increzator pe deplin de compatibilitatea pieselor de care ai nevoie, poti sa ne contactezi. Consilierii nostri te vor ajuta sa afli care sunt piesele de care ai nevoie si se vor asigura ca se potrivesc perfect cu utilajul tau! Nu mai sta pe ganduri, economiseste timp pretios si contacteaza-ne pentru a beneficia de consultanta gratuita! Nu a fost niciodata mai usor! Te asteptam la telefon pentru a rezolva orice nelamurire!

Coroana punte Dana Spicer 357-212/162 - Iti va ajuta utilajul sa evolueze!
Produsul nostru are o functie extrem de importante de indeplinit in cadrul unui utilaj. Se ocupa de trasnferul rapid si eficient de putere de la planetara catre roata. Forta generata de motor ajunge cu ajutorul coroanei catre roata, pentru a se deplasa si a indeplini sarcini pe santierul de lucru. Este o piesa importanta, fara de care echipamentul tau nu ar putea functiona. Suna acum si comanda componenta noastra! Vei fi complet multumit!

Ai inteles bine, oferim suport tehnic gratuit!
Te asteptam la telefon pentru a te sfatui cum stim noi mai bine cand vine vorba de piesele de schimb. Si fie vorba intre noi, chiar ne pricepem! Avem cativa ani buni de experienta in spate si abia asteptam sa impartasim informatiile cu tine! Suna acum!

Livrare
Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/162 poate sa ajunga la tine in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Indiferent de locul in care te afli, acest produs gaseste drumul catre tine intr-un timp record! Timpul de inactivitate este astfel minimizat, iar tu poti da drumul din nou la treaba cat ai spune utilaj. Suna bine, nu-i asa?

Montaj
Iti recomandam sa apelezi cu incredere la un service specializat pentru a monta piesa pe utilajul tau. Este important sa te asiguri de calitatea acestui serviciu inca de la bun inceput, pentru a sti ca nu vei fi nevoit sa investesti in reparatii in mod frecvent. Alege calitatea prin fiecare aspect si vei fi multumit de rezultate!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura