Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 416F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F2
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa sanie rotire brat Caterpillar 416F2 este solutia potrivita pentru utilajul tau. Fabricata din cel mai bun si calitativ material, piesa noastra va indeplini cu brio cerintele tale exigente si va contribui la o utilizare cat mai lunga. In plus, vei avea parte de o garantie solida pentru intretinerea si repararea echipamentului tau, facand din noi alegerea cea mai sigura pentru tine. Si nu uita, daca o achizitionezi chiar acum, iti vom face o oferta pe cinste!

Cand colaborezi cu noi, obtii o experienta tehnica personalizata si beneficiezi de servicii de inalta calitate! Compania noastra, ACN Piese Utilaje, este foarte populara, avand pe stoc numai piese de calitate pentru utilaje agricole si de constructii. Din acest motiv, clientii aleg aceasta firma, dar si pentru implicarea noastra si sfaturile oferite.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 416F2 - fiabilitate la superlativ!
Din punctul de vedere al rolului, bucsa prezinta o functie fundamentala in asigurarea unei rotatii precise si fara probleme a bratului buldoexcavatorului. Mai mult, componenta mentionata permite bratului sa se roteasca cu precizie, la unghiul dorit. Cu bucsa noastra, vei contribui la succesul proiectelor de constructie si la imbunatatirea eficientei operationale. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Sfaturi valoroase, costuri zero!
Daca apreciezi autenticitatea in ceea ce faci, atunci suntem partenerii potriviti pentru a-ti transforma visele in realitate! Cu noi, poti sa realizezi tot ce iti propui. Fireste, vei intalni provocari, dar echipa noastra este aici pentru a te sprijini si pentru a-ti oferi garantia ca utilajul tau va functiona 100% pe teren. Iti oferim recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, un interes real fata de nevoile tale si o rezolvare pe masura.

Livrare
Pentru ca lumea se afla intr-o continua miscare, iar timpul este resursa cea mai importanta, iti vom trimite produsul bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416F2 chiar acum, daca o comanzi la telefon sau chiar direct pe site-ul nostru. Vei intra in posesia bucsei in aproximativ 24 de ore. Si nu uita? daca ai drum prin in apropiere de Bucuresti, unde se afla sediul nostru, poti ridica piesa chiar tu!

Montaj
Este necesar sa ai grija la montaj! O instalare necorespunzatoare nu va aduce rezultatele dorite, iar cei din jurul tau vor fi pusi in pericol. Pentru ca aceste neplaceri sa fie evitate, noi iti recomandam serviciile unui expert. In acest fel, te vei bucura de calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura