Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 422F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422F2
Out Of stock
Descriere
Noi intelegem ca fiecare industrie si fiecare utilaj prezinta nevoi specifice. De aceea, oferim o gama variata de bucse personalizate, pentru a se potrivi perfect cerintelor tale. Una dintre acestea este chiar bucsa sanie rotire brat Caterpillar 422F2 - ceea ce lipseste buldoexcavatorului tau! Aceste bucse nu doar reduc costurile de intretinere, ci si prelungesc viata utilajului tau. Cu ACN Piese Utilaje, vei avea produse care se potrivesc perfect afacerii tale!

Cand colaborezi cu noi, obtii o experienta tehnica personalizata si beneficiezi de servicii de inalta calitate! Compania noastra, ACN Piese Utilaje, este foarte populara, avand pe stoc numai piese de calitate pentru utilaje agricole si de constructii. Din acest motiv, clientii aleg aceasta firma, dar si pentru implicarea noastra si sfaturile oferite.

Economiseste bani si creste-ti profiturile cu bucsa sanie rotire brat Caterpillar 422F2 - cea mai calitativa piesa!

Bucsele au un impact direct asupra costurilor de operare in mediul comercial. Utilizarea bucselor de calitate reduce frecarea si uzura componentelor in miscare, prelungind astfel viata utilajelor si a echipamentelor. Astfel, companiile pot economisi bani pe termen lung prin diminuarea cheltuielilor de mentinere intr-o forma buna si inlocuire a pieselor. Mai mult decat atat, echipamentele care functioneaza eficient si fara probleme pot ajuta firmele sa ramana competitive pe piata. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorlui.

Expertiza personalizata si recomandari utile, avand costuri zero!
Firma noastra este pasionata de furnizarea de informatii actualizate si de expertiza in domeniul utilajelor agricole si de constructii. Consultanta noastra gratuita nu este doar despre sfaturi generale; este si despre a te mentine la curent cu cele mai recente inovatii si tehnologii din industrie. Echipa noastra monitorizeaza constant piata pentru a identifica cele mai bune practici si pentru a te ajuta sa iei decizii informate. Contacteaza-ne astazi pentru a beneficia de consultanta noastra gratuita si pentru a-ti accelera succesul!

Livrare
La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu serviciul nostru de livrare rapida. Asadar, coamnda acum bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 422F2 si in 24 de ore va ajunge la tine. Optiunile sunt simple: comanzi direct online, de pe site-ul nostru, sau apeland oricare dintre numerele afisate pe pagina noastra. Poti sa ne vizitezi si la sediu.

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are produsul nostru.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura