Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 424

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424
Out Of stock
Descriere
Suntem profund interesati de succesul afacerii tale. De aceea, oferim produse care nu doar economisesc bani, dar si contribuie la cresterea profiturilor. Piesa noastra - bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424 - caracterizata prin fiabilitate si durabilitate, reduce semnificativ frecarea si uzura. Aceasta inseamna ca nu doar ca vei economisi la costurile de inlocuire a pieselor, dar vei avea si avantajul de a avea utilaje care opereaza la capacitate maxima. Decizia de a opta pentru bucsele noastre inseamna a alege calitatea si eficienta.

Daca ne alegi drept colaboratori, garantat vei obtine o experienta tehnica personalizata si vei beneficia de servicii de inalta calitate! Compania noastra, ACN Piese Utilaje, este foarte populara. Avem pe stoc numai piese de calitate pentru utilaje agricole si de constructii. Din acest motiv, clientii aleg aceasta firma, dar si pentru implicarea noastra si sfaturile oferite.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424 - inovatia si fiabilitate in functionarea utilajului tau!
Bucsele pot parea componente mici in structura complexa a utilajelor, dar rolul lor este de o importanta vitala pentru functionarea optima si durabila a echipamentelor tale. La ACN Piese Utilaje, suntem pasionati de furnizarea bucselor de cea mai inalta calitate. In plus, intelegem ca aceste piese reprezinta adesea diferenta intre un echipament care functioneaza fara probleme si unul care se confrunta cu uzura prematura si rateuri. Bucsele noastre au fost concepute pentru a reduce frecarea si a asigura miscarea fluida a partilor mobile ale utilajelor tale. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorlui.

Consultanta gratuita - un avantaj real pentru afacerea ta!
Daca esti in cautarea unui avantaj competitiv in industria agricola sau de constructii, atunci consultanta noastra gratuita poate fi cheia succesului afacerii tale. Cu costuri de operare in continua crestere si o concurenta acerba, fiecare decizie conteaza. De aceea, echipa noastra de experti este dedicata furnizarii de informatii si sfaturi care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Avand acces la consultanta noastra, poti economisi bani, timp si resurse pretioase, ceea ce iti permite sa te concentrezi mai bine asupra dezvoltarii si extinderii afacerii tale.

Livrare
Siguranta produselor in timpul transportului este o prioritate pentru noi. De aceea, lucram cu companii de transport de incredere, specializate in manipularea pieselor grele. Comanda acum bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424 si o vei avea in urmatoarele 24 de ore. Cum? Foarte simplu! Poti sa ne suni la numerele de telefon afisate pe site sau poti sa completezi formularul pe care noi il punem la dispozitie pentru tine.

Montaj
Montajul trebuie facut cu atentie, deoarece o instalare incorecta poate afecta rezultatele si poate pune in pericol persoanele din jur. Pentru a evita astfel de neplaceri, iti recomandam sa consulti un specialist, iar daca nu cunosti unul, iti vom facilita noi legatura. In acest fel, te vei putea bucura di plin de calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura