Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-212/119

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-212/119
Out Of stock
Descriere
Din cauza conditiilor dificile de lucru, este inevitabil ca piesele din componenta utilajului tau sa nu fie afectate la un moment dat. Uzura, preful, temperaturile si presiunile extreme pot sa isi puna amprenta pe eficienta pieselor si sa produca defectiuni iremediabile. Iti prezentam aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/119 originala, fabricata pentru a fi imuna acestor factori daunatori. Rezistenta sa este una remarcabila, reusind sa faca fata cu succes tuturor provocarilor. Achizitionand aceasta piesa, vei sti ca utilajul tau este in siguranta, sustinut in fiecare proiect inceput! Comanda acum!

Ne dorim sa ai parte de o experienta placuta, fara dureri de cap! Te poti bucura de serviciul de consultanta gratuita, pentru a nu pierde timp in cautarea informatiilor din surse nesigure! Conteaza pe specialistii nostri care te vor ghida spre cele mai bune alegeri pentru tine si flota ta de utilaje! Vei sti exact ce piese sunt compatibile cu echipamentul tau, vei obtine instructiuni de montaj si sfaturi pentru intretinere! Suna, bine, nu-i asa? Si pe deasupra, nu presupune costuri suplimentare! Bucura-te de tot ce e mai bun alaturi de echipa ACN Piese Utilaje! Te asteptam la telefon!

Coroana punte Dana Spicer 357-212/119 - Magnetul pentru performanta!
Fiecare piesa are de indeplinit un rol important pentru buna functionare a utilajului tau! Aceasta coroana se ocupa de transferul de putere din planetara catre roata, pentru ca echipamentul tau sa poata lucra fara probleme. Piesa noastra contribuie la eficienta manevrarii corespunzatoare a directiei si vitezei utilajului. Este o componenta fara de care utilajul tau nu ar putea functiona, asa ca trebuie sa o ai! Comanda piesa pentru ca dispozitivul tau sa lucreze performant si eficient!

Iti oferim tot ce e mai bun!
Indiferent de ce problema intampini la utilajul tau si la componentele sale, iti putem fi de folos! Contacteaza-ne pentru detalii tehnice si informatii, iar specialistii nostri se vor asigura ca orice problema se rezolva! Bucura-te de consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje! Sigur nu vei fi dezamagit!

Livrare
Ne propunem sa iti livram piesele de care ai nevoie intr-un timp record. Curierii nostri vor ajunge la tine, oriunde ai fi in tara, in maxim 24 de ore. Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-212/119 va fi a ta pana maine! Daca este mai comod pentru tine, poti veni sa iei piesa direct de la sediul nostru.

Montaj
Eficienta si rentabilitatea pieselor de schimb sunt reduse substantial daca acestea sunt supuse unui proces de montaj de slaba calitate. Asigura-te ca lasi sarcina de montaj a pieselor pe mana unor specialisti. Astfel, vei avea siguranta ca treaba este facuta in mod responsabil!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura