Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa Volvo VOE12727728

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE12727728
Out Of stock
Descriere
Echipeaza-ti chiar astazi utilajul cu aceasta bucsa Volvo VOE12727728 din oferta noastra! Prietenul tau de incredere iti va rasplati grija pe care i-o porti prin eficienta sporita de care va da dovada. Sistemul de transmisie al acestuia va functiona mai bine ca niciodata. Aceasta investitie te va scuti de grija vizitelor frecvente la service!

In depozitul nostru nu vei gasi decat piesele din topul clasamentelor pietei. Aceasta piesa nu face nicio exceptie! Nu vei gasi o piesa mai buna nicaieri in lume! Iti garantam ca vei fi cat se poate de multumit de aceasta si de felul in care utilajul tau va functiona dupa ce il vei echipa cu aceasta!

Performanta este principalul nostru scop - asigura-te de acest lucru cu o noua bucsa Volvo VOE12727728 din oferta noastra!
Aceasta bucsa Volvo VOE12727728, atent proiectata si confectionata din cele mai bune materiale disponibile, isi va indeplini cu succes functia de a proteja sistemul de transmisie al utilajului tau de vibratiile rezultate in timpul realizarii sarcinilor de lucru. Nicio sarcina nu il va mai pune vreodata in dificultate pe camaradul tau!

Sfatul expertilor nostri, acum la dispozitia ta!
Pentru a reusi sa gasesti solutia problemei tale fara pre multe dureri de cap, iti recomandam sa ceri sfatul unui expert! Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru de consultanta gratuita. Nu mai sta pe ganduri! Contacteaza-ne pentru a fi indrumat si sfatuit de echipa noastra de profesionisti!

Livrare
Asteptarea indelungata te poate face sa simti ca timpul trece cu incetinitorul. Noi te vom ajuta sa uiti de acest lucru, livrandu-ti aceasta bucsa Volvo VOE12727728 din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere pentru a beneficia de consilierea expertilor nostri!

Montaj
Calitatea pieselor noastre nu poate fi valorificata de un montaj necorespunzator, realizat de amatori. Pentru a-ti fructifica investitia asigura-te ca noile piese ale utilajelor tale au parte de un montaj profesionist, realizat intr-un service acreditat. Vom fi bucurosi sa iti punem la dispozitie lista service-urilor partenere!

Specificatii tehnice

-Diametru inainte de folosire - 81,5mm
-Diametru in stare montata - 61mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura