Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF6495

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Bucsa planetara Massey Ferguson MF6495 este o piesa originala Carraro, de o inalta calitate pe care o gasesti in stocul nostru propriu de componente la un pret promotional. Iti reamintim ca pentru o functionare sigura si de durata, producatorul recomanda sa intrebuintezi exclusiv componente originale, atunci cand pregatesti lucrari de reparatii la tractor. Noi iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te ajuta sa iei decizia cea mai avantajoasa - in acord cu tipul tau de activitate. Nu ai de ce sa eziti cand vine vorba de a procura piese de la noi!

Fii un invingator si nu te lasa infrant de anumite defectiuni care apar la nivelul utilajului tau! Nu este nevoie sa te lupti singur cu o astfel de situatie. Ne poti cere ajutorul! Suntem o companie care se ocupa de mult timp cu piesele de schimb. Am acumulat o vasta experienta in acest domeniu. Iti recomandam aceasta piesa originala Carraro pentru a te convinge si tu ca experienta pe care o inmagazinezi este deosebit de importanta si relevanta. Abia asteptam sa iti auzim parerea despre piesele de calitate superioara!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF6495 - piesa dupa care utilajul tau tanjeste!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

La noi consultanta este gratuita!

Cand te afli in impas din cauza unor defectiuni aparute la nivelul utilajului si, prin urmare, nu stii incotro s-o apuci, nu te necaji prea tare! Vino la noi si te vom ajuta cu ceea ce ne sta la indemana. Am dobandit o vasta experienta in domeniul pieselor de schimb. Tinem cont de ea atunci cand iti propunem anumite piese sau interventii. Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF6495 se livreaza impreuna cu un certificat de garantie valabil 6 luni. Atentie, certificatul e valabil incepand cu momentul achizitiei!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF6495 se livreaza prin curier rapid. Stim cat de important este pentru tine sa nu pierzi timp pretios, de aceea incercam sa expediem produsele comandate in cel mai scurt timp posibil. Daca doresti sa ridici piesa direct de la noi, te asteptam la depozitul nostru!

Iti recomandam ca procesul montajului sa se faca de catre profesionisti. Persoanele abilitate cunosc cel mai bine modul de gestionare a piesei.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura