Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF7465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Tractorul lucreaza la parametrii corecti o lunga perioada de timp daca este echipat cu piese originale, de cea mai buna calitate. Daca bucsa care asigura centrarea planetarei s-a uzat, inlocuieste-o cat mai repede cu aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF7465 pe care ti-o recomandam! Este o componenta de origine Carraro - cea mai buna alegere! Gasesti piesa in stocul nostru propriu la cel mai bun pret! Pentru ca are un pret bun si iti permiti, tine cont de faptul ca, pentru a beneficia de o reparatie completa, ar fi bine sa inlocuiesti tot acum si simeringul planetarei, cel care este protejat de bucsa.

Nu te necaji atunci cand lucrurile nu merg intocmai asa cum ti-ai dori sa mearga. Mobilizeaza-te si vezi ce poti remedia pentru ca situatia sa se schimbe. De exemplu, daca neplacerile sunt prilejuite de defectiunea vreunui utilaj, lucrurile se pot imbunatati prin dotarea acestora cu piese de schimb de calitate superioara. Aceste componente noi, chemate sa le inlocuiasca pe cele vechi, in numar mare pot crea un context propice performantei. Iata un motiv bine intemeiat pentru care iti recomandam sa incerci aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF7465 - piesa pe care utilajul tau o fredoneaza nonstop!

Nu stii ce face aceasta bucsa? Aceasta piesa are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Nu stii ce sa alegi? Alege sa te sfatuiesti cu noi!

Se intampla sa vina clipe in care sa nu stii ce sa alegi. Se defecteaza o componenta, dar nu stii cu ce sa o inlocuiesti. E firesc sa se mai intample si asta. Fix pentru astfel de momente am creat serviciul nostru gratuit de consultanta. Ne intrebi - iti raspundem. Ceri detalii - ti le oferim! Chiar e atat de simplu!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF7465 nu vine cu mana goala la tine. Are maniere alese si stie ca trebuie sa aduca si un certificat de garantie valabil 6 luni!

Trimitem spre tine aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF7465 prin curier rapid pentru a ajunge la destinatie in 24-48 de ore. Stim cat de important este utilajul tau in munca de zi cu zi. Te invitam sa ridici personal piesa daca esti mai rapid decat curierul.

Avem echipe tehnice experimentate in toate zonele tarii, pregatite sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa remedieze rapid si sigur orice problema a tractorului. Mecanicii nostri specializati te ajuta sa iti reiei in siguranta treaba cu utilajul, rapid!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura