Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF7485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Bucsa mentine planetara pe pozitia corecta de lucru si protejeaza integritatea simeringului. Cand constati ca bucsa s-a uzat si a capatat joc, inlocuieste-o cat mai repede cu piesa originala - recomandata de producator. Vei asigura tractorului mobilitatea corespunzatoare si vei preintampina aparitia altor defectiuni la grupul reductor. Noi iti propunem o piesa excelenta, aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF7485 - o componenta originala Carraro - foarte robusta. Este realizata din bronz, are sant de gresare si poate fi exploatata in cele mai grele conditii de lucru, o lunga perioada de timp. Profita chiar acum de oferta noastra - gasesti bucsa in stocul nostru propriu - la cel mai bun pret!

Daca iti doresti sa fii posesorul unei afaceri care sa functioneze bine trebuie sa te ingrijesti ca fiecare aspect al acesteia sa fie sub auspiciile calitatii superioare. In ceea ce priveste partea utilajelor, noi iti recomandam sa le pastrezi in forma optima, gata de lupta, prin inlocuirea pieselor uzate ale acestora cu unele de top. Nu stii care-s piesele de top! Tot noi te putem ajuta! Iti sugeram sa ai in vedere aceasta piesa originala Carraro! Nu uita ca intre starea afacerii si cea a utilajelor exista o legatura stransa!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF7485 - piesa pe care utilajul tau o fredoneaza nonstop!

Nu stii ce face aceasta bucsa? Aceasta piesa are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Nu stii ce sa alegi? Alege sa te sfatuiesti cu noi!

Se intampla sa vina clipe in care sa nu stii ce sa alegi. Se defecteaza o componenta, dar nu stii cu ce sa o inlocuiesti. E firesc sa se mai intample si asta. Fix pentru astfel de momente am creat serviciul nostru gratuit de consultanta. Ne intrebi - iti raspundem. Ceri detalii - ti le oferim! Chiar e atat de simplu!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF7485 nu vine cu mana goala la tine. Are maniere alese si stie ca trebuie sa aduca si un certificat de garantie valabil 6 luni!

Trimitem spre tine aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF7485 prin curier rapid pentru a ajunge la destinatie in 24-48 de ore. Stim cat de important este utilajul tau in munca de zi cu zi. Te invitam sa ridici personal piesa daca esti mai rapid decat curierul.

Avem echipe tehnice experimentate in toate zonele tarii, pregatite sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa remedieze rapid si sigur orice problema a tractorului. Mecanicii nostri specializati te ajuta sa iti reiei in siguranta treaba cu utilajul, rapid!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura