Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF7475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Bucsa planetara Massey Ferguson MF7475 este disponibila acum in oferta noastra la un pret promotional! Avem piesa pe stoc si o poti comanda imediat! Este o componenta originala Carraro, foarte rezistenta la uzura, iar pretul bun, constructia sa robusta, cu sant de gresare, toate acestea o transforma intr-o alegere avantajoasa pe termen lung. Daca nu esti sigur ca piesele pe care vrei sa le cumperi se potrivesc la tractorul tau sau daca esti in cautarea unei solutii tehnice complexe, pentru o reparatie capitala a utilajului - apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat! Colegii nostri din departamentul tehnic iti pun cu placere la dispozitie toate informatiile utile si iti acorda consultanta ori de cate ori ai nevoie!

Pregateste-te pentru o perioada in care utilajele tale sa nu mai cedeze atat de usor! Pentru aceasta doteaza-le cu un numar cat mai mare de piese de schimb de calitate superioara. Fa cele mai bune alegeri! Sustine performanta prin alegerea unor piese de top si fa primii pasi spre a trece la un nivel superior. Aici cu siguranta vei gasi piese originale Carraro precum cea pe care ti-o prezentam acum!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF7475 - piesa pe care utilajul tau o fredoneaza nonstop!

Nu stii ce face aceasta bucsa? Aceasta piesa are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Nu stii ce sa alegi? Alege sa te sfatuiesti cu noi!

Se intampla sa vina clipe in care sa nu stii ce sa alegi. Se defecteaza o componenta, dar nu stii cu ce sa o inlocuiesti. E firesc sa se mai intample si asta. Fix pentru astfel de momente am creat serviciul nostru gratuit de consultanta. Ne intrebi - iti raspundem. Ceri detalii - ti le oferim! Chiar e atat de simplu!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF7475nu vine cu mana goala la tine. Are maniere alese si stie ca trebuie sa aduca si un certificat de garantie valabil 6 luni!

Trimitem spre tine aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF7475 prin curier rapid pentru a ajunge la destinatie in 24-48 de ore. Stim cat de important este utilajul tau in munca de zi cu zi. Te invitam sa ridici personal piesa daca esti mai rapid decat curierul.

Avem echipe tehnice experimentate in toate zonele tarii, pregatite sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa remedieze rapid si sigur orice problema a tractorului. Mecanicii nostri specializati te ajuta sa iti reiei in siguranta treaba cu utilajul, rapid!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura