Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa JCB G65/0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Out Of stock
Descriere
Inainte de a te angaja in acest nou proiect, stim bine ai cantarit bine pana sa iei decizia. Iar, la final, ai optat pentru un utilaj modern, nou, gama premium, posesor al unor recenzii excelente. A trecut deja ceva timp de atunci, proiectul se dezvolta, genereaza deja profit iar acum, cum se intampla cand muncesti, ai nevoie de o bucsa JCB G65/0 noua. Avem aceasta piesa pe stoc, gata sa ti-o trimitem. Nu exista alternative demne de luat in seama, calitatea ei este una imbatabila.

Suntem experti in domeniu, cunoastem cum stau lucrurile, drept urmare noi punem nevoile afacerii tale pe prima pozitie. Stim ca vrei calitate, fiabilitate, si daca se poate si un pret avantajos. Sunt exact atuurile-cheie ale ofertei noastre. Depozitul nostru iti pune la dispozitie mii si mii de piese, toate 100% originale. Consultantii ACN Piese Utilaje sunt mereu gata sa-ti ofere recomandari tehnice competente si operative. Iar mecanicii profesionisti cu care colaboram asteapta doar un semn ca sa plece numaidecat spre locatia ta. Cu totii facem un team de succes!

Bucsa JCB G65/0 mana dreapta a specialistului
Bucsa de prindere a cupei pentru un utilaj JCB este montat in partea frontala a bratului sapator al utilajului. Aceasta serveste drept element de legatura intre bratul sapator si cupa de sapare sau alte atasamente utilizate in operatiunile de sapare si incarcare.

Ce se intampla sefule?
Serviciul nostru de consultanta este competent, profesionist, bine documentat si, cel mai important, este integral gratuit. Colegii mei iti pot pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa produsul comandat, primesti economie de timp, un pachet de recomandari relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri foarte bine pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in aceasta bucsa JCB G65/0 cumparata din depozitul nostru. Ea vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Daca a venit ziua sa cauti aceasta minunata bucsa, tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e o urgenta. Componentele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul unde ne aflam, in localitatea Jilava.

Montaj
Montajul corect al unei bucse este o necesitate in procesul de reparatie sau de revizie a unui utilaj. De aceea iti recomandam ca acesta sa fie unul corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui mecanic profesionist cu experienta. Operatiunile de inlocuire a unei bucse pot ascund o multime de chichite.

Specificatii tehnice:

Inaltime = 61,5mm
Diametru interior = 46mm
Diametru exterior = 52mm (bucsa se strange)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura