Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cilindru cupa spate buldoexcavator Caterpillar 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428
Out Of stock
Descriere
Viata de zi cu zi devina tot mai stresanta, iar noi obosim tot mai repede. Recomandarea oricarui profesionist este sa ne luam energie din alimentatie. Astfel devenim mai productivi si mai putin obositi. La fel putem spune si despre buldoexcavatorul tau. Bucsa cilindru cupa spate Caterpillar 428 este precum o vitamina puternica care iti va mentine utilajul mereu pregatit. Cu ajutorul ei, masinaria ta draga va deveni mai fiabila si va finaliza orice proiect ai in minte!

La fel ca si cu alimentatia, trebuie sa te asiguri ca ceea ce comanzi pentru utilajul tau este potrivit. Daca nu, e posibil sa faci mai mult rau decat bine! Dar nu te stresa, ACN Piese Utilaje vine cu o solutie pentru tine. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit si impreuna cu expertii nostri vei alege mereu coret!

Nu rata ocazia de a iti imbunatatii buldoexcavatorul cu noua bucsa cilindru cupa spate Caterpillar 428
Aceasta unica piesa este un maestru al simplitatii, dar si al durabilitatii. Ea minimizeaza frecarea si uzura, facand posibile miscarile fara efort ale buldoexcavatorului. In felul ei, bucsa joaca un rol esential in mentinerea performantei optime si a sigurantei pe santier. Alaturi de bucsa potrivita, utilajul tau este de neinvins.

Noi suntem aici pentru tine la fiecare pas!
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa cilindru cupa spate Caterpillar 428 online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Stim cat de mult vrei sa te bucuri de produsele noastre de calitate, iar in urma primirii coletului mai ai de indeplinit un singur pas. Ca sa te poti folosi de bucsa cumparata, aceasta trebuie montata corespunzator. Suna la serviciul nostru de consultanta tehnica, iar colegii nostri te vor indruma spre cel mai ai apropiat service partener. Pentru montajul corect, lasa un mecanic autorizat sa se ocupe!

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura