Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Case 1-33-742-640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1-33-742-640
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie finala Case 1-33-742-640 se livreaza gata asamblat, usurand foarte mult efortul de asamblare si timpul de interventie. Ai toate motivele sa plasezi comanda pentru ca propunerea noastra iti aduce in prim plan un ansamblu original! Carraro a realizat ansamblul de pinioane din materiale de calitate care vor rezista vreme indelungata. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. In cazul in care nu te pricepi prea bine, ai mereu posibilitate sa apelezi gratuit la sfatul consultantilor nostri. Doar apeland la un astfel de ajutor, poti afla ce piese sunt necesare pentru a-ti intretine vehiculul intr-o stare optima. Ia legatura cu asistentii tehnici si iti vor face identificarea corecta, apoi vei primi o oferta de pret senzationala!

Ansamblu transmisie finala Case 1-33-742-640 - comanda si eviti costuri uriase!

Unul dintre factorii cheie care afecteaza transmisiile finale este surplusul de ulei. Proprietarii sau operatorii de utilaje umplu adesea uleiul cu metoda ?plin ochi?. Cand temperatura creste, uleiul incepe sa creasca in volum. Acest lucru face ca etansarile (simeringuri, oringuri) sa fie impinse afara, rezultand o scurgere de ulei sau chiar spargerea corpului. Etansarile ar trebui sa fie controlate frecvent. Nu neglija nicio scurgere observat la utilaj!

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Ansamblu transmisie finala Case 1-33-742-640 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Ansamblu transmisie finala Case 1-33-742-640 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura