Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala New Holland 1-33-742-640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 1-33-742-640
Out Of stock
Descriere
Ansamblu New Holland 1-33-742-640 - comanda-l si utilajul prinde viata din nou! Sunt piese si angrenaje in echipamentul tau care trebuie ingrijite cu atentie maxima. Desi nu este un angrenaj care sa cedeze usor, el poate suferi modificari in urma solicitarilor repetate, cedand carcasa butucului din cauza socurilor mecanice. Noi iti propunem un produs original Carraro! Calitate maxima garantata si materiale rezistente care sa faca din acest ansamblu o investitie pe termen lung!

Termenul lung il poti face sa devina si mai lung, totul este sa intretii piesele cum trebuie! Schimba oringul de etansare cand faci inlocuirea angrenajului. Iar lubrifiantul trebuie sa fie cel corespunzator, fara contaminanti si in cantitate corecta. Ai sa vezi ce bine iti vor prinde aceste sfaturi. Si pentru ca iti doresti sa achizitionezi piesele potrivite, poti sa soliciti in cadrul serviciului gratuit de consultanta verificarea compatibilitatii cu utilajul. Suna-ne la numerele afisate sau completeaza formularul online!

Ansamblu New Holland 1-33-742-640 - capabil sa-si dovedeasca eficienta!

Exista o multime de metode prin care poti preveni degradarea rapida a sistemului de transmisie. O abordare recomandata este aceea de a proteja, atat cat poti, fiecare element in parte. Totusi, sunt anumite segmente asupra carora nu ai control direct - de aceea, este bine sa te consulti cu specialisti care iti vor pune la dispozitie o serie de servicii potrivite pentru utilajul tau.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest ansamblu transmisie finala New Holland 1-33-742-640 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest ansamblu New Holland 1-33-742-640 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura