Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 192-96

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 192-96
Cod produs
BX8P9RZK-AT
Out Of stock
Descriere
Te-ai confruntat vreodata cu probleme la sistemul de transmisie al utilajelor tale? Situatia aceasta implica adesea zgomote neobisnuite, jocuri sau chiar incapacitatea de a te deplasa, toate putand indica deteriorarea unui element cheie: coroana punte. In acest context, aceasta coroana punte Dana Spicer 192-96 te va scoate din impas! Este o piesa originala, rezistenta si de calitate superioara ce apartine categoriei componentelor de transmisie, fiind realizata din materiale capabile sa suporte solicitari repetate.

Nu lasa problemele sa iti incetineasca ritmul de lucru! La ACN Piese Utilaje gasesti intotdeauna solutii de incredere pentru orice provocare tehnica. Actioneaza acum si comanda piesele de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajele in miscare. Contacteaza-ne telefonic, prin e-mail sau viziteaza-ne! Vei beneficia in plus de suportul nostru tehnic de exceptie.

Calitate garantata cu coroana punte Dana Spicer 192-96!
Coroana punte Dana Spicer 192-96 este piesa originala, rezistenta si de calitate superioara ce apartine categoriei componentelor de transmisie si este realizata din materiale capabile sa suporte solicitari repetate. Cu un astfel de element in puntea utilajului tau, vei asigura o transmitere fara probleme a puterii de la planetara la roata.

Solutii durabile pentru o transmisie impecabila!
Fie ca ai nevoie de detalii suplimentare, suport tehnic sau vrei sa plasezi o comanda, echipa ACN Piese Utilaje este gata sa iti raspunda la orice intrebare. Raportul dintre calitate si eficienta pe care il oferim este avantajul tau competitiv in piata. In plus, consultanta pe care ti-o oferim este gratuita!

Livrare
Nu lasa defectiunile sa te opreasca! Aceasta coroana punte Dana Spicer 192-96 te asteapta pentru a pune din nou utilajul in miscare. Contacteaza-ne acum si asigura-te ca beneficiezi de livrare super rapida. In cel mult 24 de ore, piesa va ajunge la tine pentru ca tu sa revii la activitatea de zi cu zi.

Montaj
Pentru a asigura o durata lunga de viata si performante optime ale noii piese, recomandam montajul acesteia intr-un service autorizat. In plus, echipa ACN Piese Utilaje este pregatita sa iti ofere servicii de montaj la cerere si consultanta tehnica gratuita pentru a face alegerea perfecta pentru utilajul tau.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura