Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 192-54

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 192-54
Cod produs
068HM9UX-AT
Out Of stock
Descriere
Te-ai confruntat vreodata cu simptome alarmante in transmisia utilajului tau, precum zgomote neobisnuite sau dificultati la deplasare? Problemele legate de coroana puntii sunt semne ca e timpul pentru o inlocuire, si aici intervine solutia! Aceasta coroana punte Dana Spicer 192-54 reprezinta alegerea perfecta atunci cand cauti o piesa originala, de inalta calitate. Conceputa pentru a face fata solicitarilor repetate, este o componenta esentiala a sistemului de transmisie al utilajului tau.

Fabricata din materiale rezistente, piesa aceasta iti garanteaza o durabilitate extinsa si un randament optim al utilajului. La ACN Piese Utilaje, aceasta piesa este mereu disponibila, asigurandu-te ca utilajul tau va ramane in miscare. De altfel, poti explora intreaga noastra oferta! Ai la indemana piese de top, alaturi de suport tehnic adaptat nevoilor tale!

Performanta garantata cu coroana punte Dana Spicer 192-54!
Realizata pentru a transmite puterea de la planetara la roata si a se monta in interiorul puntii, coroana punte ajuta la o transformare eficienta a miscarii rotative intr-o miscare directa necesara rotilor tale. Daca ai simtit un comportament anormal al utilajului, s-ar putea sa fie timpul pentru inlocuirea coroanei punte. Iar cea pe care ti-o propunem este tot ce poti alege mai bun!

Sfaturi pentru o transmisie fara griji!
Iar pentru orice intrebari sau neclare, echipa ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita; suntem mereu la un click distanta! Nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori intampini probleme tehnice si ai nevoie de un sfat avizat. Alege in cunostinta de cauza cele mai eficiente solutii pentru utilajul tau!

Livrare
Nu astepta pana cand utilajul tau se opreste complet! Contacteaza ACN Piese Utilaje acum si solicita coroana punte Dana Spicer 192-54. Cu o livrare rapida, in aproximativ 24 de ore, problema transmisiei tale poate fi rezolvata in cel mai scurt timp.

Montaj
Pentru a mentine performanta optima a utilajului tau, te sfatuim sa optezi pentru montajul piesei intr-un service autorizat. Un profesionist stie ce sa aiba in vedere ca sa-ti faciliteze o functionare impecabila. Ai nevoie de ajutor? Spune-ne!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura