Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 192-105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 192-105
Cod produs
AQD2ZWLE-AT
Out Of stock
Descriere
Fiecare utilaj este o piesa de precizie, iar performanta sa depinde integral de calitatea componentelor din care este compus. Acum inchipuie-ti ca te afli in mijlocul unui proiect important si utilajul tau incepe sa emita zgomote neobisnuite. Stii ca fiecare secunda conteaza si ca orice intarziere te-ar putea costa mult. In acest moment, o coroana punte Dana Spicer 192-105 devine eroul neasteptat al zilei. Este o piesa originala, rezistenta, de calitate superioara, fiind componenta esentiala din categoria transmisiei. Este realizata din materiale care suporta solicitari repetate, asigurand o durabilitate indiscutabila.

Pentru a intra in posesia piesei, trebuie doar sa ne contactezi prin telefon, email sau sa vizitezi direct pagina noastra web. ACN Piese Utilaje nu iti ofera doar piese de schimb; noi iti oferim solutii tehnice si sprijin pentru a depasi orice provocare. Interactiunea cu noi va fi simpla, rapida si eficienta. Suna-ne!

Coroana punte Dana Spicer 192-105 - Stimuleaza performanta!
Coroana punte are rolul vital de a transmite forta de la planetara la roti, fiind montata in interiorul puntii. Deteriorarea acesteia poate duce la simptome alarmante, precum zgomote neobisnuite din transmisie, jocuri la nivelul rotilor sau chiar blocarea miscarii. Nu lasa ca aceste semne sa devina o problema majora. Alege inlocuirea prompta cu o noua piesa si asigura-te ca utilajul tau functioneaza in parametri optimi.

Asistenta la un click distanta!
ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere in mentinerea masinariilor tale la standardul de functionare dorit. Nu uita ca echipa noastra de consultanti tehnici este disponibila pentru orice intrebari sau sfaturi in legatura cu utilajul tau. Iti oferim consultanta tehnica gratuita! Contacteaza-ne!

Livrare
Nu mai astepta! Contacteaza-ne acum, online sau telefonic, pentru a comanda coroana punte Dana Spicer 192-105 si beneficiaza de livrarea rapida, in aproximativ 24 de ore, gratie stocului nostru permanent.

Montaj
De calitatea interventiei tehnice se leaga functionarea ulterioara a utilajului tau. Iti recomandam ca montajul sa fie efectuat intr-un service autorizat, pentru a te asigura de o reparatie de durata.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura