Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-96

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-96
Cod produs
GIQW80E9-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai pus ochii pe aceasta coroana punte Dana Spicer 112-96 din oferta noastra, pesemne te confrunti cu ceva probleme in sistemul de transmisie. Te poti baza pe aceasta componenta de top, super rezistenta si fiabila. Este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate dintr-un metal premium, imbunatatit prin tratare termica, incat iti va oferi rezultate excelente. Nu se lasa coplesita cu usurinta de multiplii factori de uzura. Faci o investitie inteleapta in performanta utilajului tau!

Gasesti la noi orice piesa ti-ar fi necesara pentru insanatosirea utilajului tau. Exploreaza pe indelete oferta noastra! Vrei o rezolvare rapida? Atunci suna-ne! Unul dintre specialistii nostri se apleaca asupra problemei tale, identificand rapid solutia cea mai eficienta. Mergi pe mana noastra si utilajul tau va functiona brici!

Coroana punte Dana Spicer 112-96 -  o alegere nemaipomenita!
Fiecare piesa are misiunea sa in structura utilajului tau. Iar in cadrul transmisiei, orice semn de uzura declanseaza in lant efecte negative. Coroana de punte este cea care transmite puterea de la planetara la roti, inlesnind miscarea lina si fluida a acestora. Este o componenta de maxima importanta, de aceea este esential sa optezi pentru una de cea mai buna calitate cand vine momentul inlocuirii. Atunci cand constati jocuri in transmisie, probleme de tractiune ori zgomote metalice ciudate, ar fi bine sa verifici starea coroanei si sa iei masuri.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Raspundem prompt solicitarilor tale si iti furnizam toate informatiile de care ai nevoie pentru a remedia cat mai eficient problema tehnica pe care o intampini. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese ori ca nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni sau ai nevoie de ajutor in privinta montajului, la noi gasesti raspunsuri si solutii de fiecare data. Iti oferim gratuit consultanta tehnica, astfel incat sa poti depasi cu brio orice obstacol de natura tehnica. Asadar, contacteaza-ne!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre principiile noastre de capatai, asa ca nu-ti fa griji. Vei primi aceasta coroana punte Dana Spicer 112-96 super rapid! Tot ce mai ai de facut este sa iei legatura cu noi pentru a plasa comanda si a stabili toate detaliile. Gasesti aici datele noastre de contact! O poti primi prin curier rapid sau poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca iti este la indemana.

Montaj
Montajul are particularitatile sale si, daca tii la investitia ta, te sfatuim sa te indrepti catre o persoana specializata pentru a efectua interventia tehnica. Nu-ti asuma riscurile unui montaj facut dupa ureche, caci piesa ar putea fi compromisa. Ai nevoie de ajutor in privinta asta? Avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii. Rezolvam rapid, doar da-ne de veste!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura