Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F2
Cod produs
2FG4LE5T-AL
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand iti doresti performanta, nu uita cheia: produsele de schimb de calitate! Asa este si acest senzor punte spate Caterpillar 444F2 care este un produs original, realizat de Carraro. Vine la pachet cu un certificat de garantie, pentru a inlatura orice griji, si iti promite ca va ramane cu tine mult timp de aici inainte. Si asta nu oricum! Oferind o performanta de invidiat!

Totul este simplu atunci cand faci echipa cu piese de schimb originale! De ce spunem asta? Pentru ca te scapa de griji! Materialul de calitate din care este confectionat iti asigura o rezistenta de durata, iar pretul avantajos te va face sa zambesti! Mai mult, fiabilitate de exceptie este un alt punct de care te poti bucura in voie! Si, daca ai nelamuriri suplimentare, ne poti contacta oricand! Consultanta este gratuita!

Senzor punte spate Caterpillar 444F2 - totul la indemana cu piese de schimb de calitate!
Cu o floare nu se face primavara, insa cu o piesa de schimb de calitate, da! Iar acest lucru este posibil pentru ca fiecare element al utilajului tau are o importanta covarsitoare care ii determina buna functionare. Astfel, el are nevoie de:

Calitate premium, asigurata prin piese de schimb originale;

O echipa de profesionisti ce vor aduce un raspuns propt nelamuririlor tale!

Increderea se pastreaza prin performanta!
Investitiile in calitate te scapa si de grijile pe termen lung! Trebuie sa stii ca, acest senzor pozitie cilindru directie axa fata si axa spate este unul incredibil de performant! La noi pe site vei gasi intotdeauna piese de schimb de care ai atata nevoie. Atat tu, cat si utilajul tau! Mai mult, avem o echipa intreaga de tehnicieni ce iti vor raspunde la toate intrebarile!

Garantie
6 luni nu ai voie sa iti faci nici macar o grija! Primesti acest senzor punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444F2 la tine acasa, alaturi de un certificat de garantie ce acopera toate defectiunile din fabricatie!

Livrare
Nici noi nu avem rabdare! Tocmai de aceea am ales curieri care sa vina cu acest senzor punte spate Caterpillar 444F2 chiar la tine acasa, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Montajul trebuie asigurat de cei ce se pricep! Astfel, noi ti-I recomandam pe cei mai buni! Totusi, trebuie sa iti spunem ca acest pas nu trebuie trecut cu vederea, asigura-te ca apelezi la profesionisti!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura