Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie stivuitor Caterpillar DP20K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar DP20K
Cod produs
6QVPW9F5-AT
Out Of stock
Descriere
Te afli intr-un depozit vast, e ora de varf, iar stivuitorul Caterpillar DP20K, mandria flotei tale de utilaje, refuza sa porneasca. Clientii asteapta, angajatii devin nerabdatori si, chiar daca presiunea creste, tu stii ca exista o solutie rapida si eficienta. Acest set vital de contact cu cheie stivuitor Caterpillar DP20K restabileste comanda asupra motorului utilajului tau, asigurand pornirea fara probleme.

Contactul, prezent in gama noastra de contacte si intrerupatoare, vine impreuna cu doua chei, gata sa fie utilizat imediat dupa primire. Robust si de inalta fiabilitate, componenta este fabricata din materiale durabile, garantand o lunga perioada de functionare. Pe langa asta, produsul este mereu pe stoc, astfel incat sa te poti baza pe o livrare rapida, de regula in 24 de ore. Cu ACN Piese Utilaje ai acces la o oferta extinsa de piese si componente calitative, esentiale pentru sectorul agricol si de constructii, sustinute de o consultanta de specialitate ireprosabila.

Contact cu cheie stivuitor Caterpillar DP20K - alege solutia profesionala!
Contactul asigura conexiunea necesara pentru voltajul electromotorului si este indispensabil pentru comanda de start a motorului termic. Te preocupa siguranta si continuitatea lucrului? Detectarea defectarii sau uzurii acestui produs poate fi esentiala pentru activitatea zilnica, iar o substitutie prompta este de cele mai multe ori obligatorie.

Fa alegeri intelepte!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este mereu gata sa iti stea la dispozitie, ghidandu-te spre cea mai buna decizie pentru intretinerea utilajului tau. Alege ACN Piese Utilaje si asigura functionarea neintrerupta a stivuitorului tau Caterpillar DP20K!

Livrare
Promptitudinea este esentiala. Stim ca astepti rapid piesele de care ai nevoie. Astfel, acest contact cu cheie pentru stivuitor Caterpillar DP20K ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. Ia legatura cu noi folosind datele noastre de contact si ti-l expediem de indata. Ai si posibilitatea ridicarii produsului de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere. Cum preferi!

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje, oricand ai nevoie. Daca alegi sa iei legatura cu noi, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita in selectia pieselor potrivite. In ceea ce priveste montajul, recomandam apelarea la un service autorizat. Nu cunosti? E de ajuns sa iei legatura cu noi ca sa iti recomandam pe cineva din apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura