Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Caterpillar 321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 321
Cod produs
B8RS5CYU-AT
Out Of stock
Descriere
Ai aflat vreodata ce face un utilaj sa porneasca la prima cheie? Daca ai fost martorul frustrantului moment cand utilajul tau refuza sa se puna in miscare, probabil stii importanta unui sistem electric functional. Contactul cu cheia sa reprezinta acea piesa vitala, fara de care totul ar ramane in stand-by.Ai nevoie de o solutie rapida si de durata pentru sistemul electric al utilajului tau? Acest contact cu cheie excavator Caterpillar 321 este raspunsul.

Acest produs se livreaza cu doua chei si este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, garantand rezistenta si fiabilitate. In plus, fii linistit! Este mereu pe stocul nostru si gata sa fie livrat in aproximativ 24 de ore. ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie cu oferte personalizate, consultanta si servicii de calitate. Oferim solutii complete pentru profesionistii din agricultura si constructii.

Durabilitate si fiabilitate cu acest contact cu cheie excavator Caterpillar 321!
Rolul acestei piese este esential: conecteaza si controleaza circuitul necesar electromotorului pentru a pune in functiune motorul termic. Defectarea acestui component poate duce la imposibilitatea pornirii utilajului, insa cu o piesa de schimb de calitate, vei elimina aceasta grija. Nu astepta, comanda contact cu cheie excavator Caterpillar 321 acum!

E mai simplu sa fii la inaltime!
Beneficiaza si de serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. Alegerea pieselor potrivite pentru utilajul tau nu a fost niciodata mai simpla. Fie ca ai intrebari sau neclaritati, suntem aici sa te ajutam. Contacteaza-ne si fii sigur ca vei primi toata asistenta necesara.

Livrare
Promptitudinea este esentiala. Stim ca astepti rapid piesele de care ai nevoie. Astfel, acest contact cu cheie pentru excavator Caterpillar 321 ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. Ia legatura cu noi folosind datele noastre de contact si ti-l expediem de indata. Ai si posibilitatea ridicarii produsului de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere. Cum preferi!

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje ori de cate ori ai nevoie. Daca vei lua legatura cu noi, pe site sau telefonic, vei beneficia de fiecare data de consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor potrivite, compatibile cu utilajul tau. Pentru montaj, recomandarea noastra este sa apelezi la un service autorizat. Nu cunosti pe nimeni? E de ajuns sa iei legatura cu noi ca sa iti recomandam pe cineva din apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Caterpillar 321C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura