Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Caterpillar 312

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 312
Cod produs
0AC92HUO-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca esti in mijlocul unei zile de munca grele si utilajul tau se opreste brusc. Incerci sa repornesti motorul, iar click-ul familiar al cheii de contact nu mai raspunde. Panica? Nu, pentru ca ai solutia chiar la indemana un contact cu cheie excavator Caterpillar 312 de cea mai buna calitate!

ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie o gama larga de piese si componente, gata sa raspunda nevoilor celor care lucreaza in domeniile agricol si constructii. Compatibilitatea piesei cu diferite modele de utilaje iti asigura ca vei gasi exact ceea ce ai nevoie, iar echipa noastra de experti este mereu pregatita sa iti ofere consultanta tehnica gratuita pentru a alege cea mai potrivita piesa.

Contact cu cheie excavator Caterpillar 312 - Fiabilitate la o rotire de cheie!
Aceasta piesa este esentiala in conectarea circuitului care asigura voltajul necesar pentru pornirea electromotorului, fiind un element-cheie in demararea motorului termic. Contactul se livreaza cu doua chei, garantand ca vei avea intotdeauna un backup la dispozitie. Fabricat din materiale rezistente si de calitate superioara, acest contact cu cheie excavator Caterpillar 312 se remarca prin durabilitate si fiabilitate indelungata. Stocul permanent ne asigura ca produsul va fi expediat rapid, ajungand la tine in aproximativ 24 de ore.

Sfaturi si suport tehnic de la ACN Piese Utilaje
Nu mai astepta si ia masuri acum pentru a te asigura ca echipamentul tau nu te va lasa la greu. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau plaseaza comanda direct pe site-ul nostru! In completarea serviciului de comanda usor accesibil, ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru a face alegerea corecta. Vino sa discutam despre necesitatile tale si impreuna vom gasi solutia optima.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta de a avea cat mai rapid piesele de care ai nevoie. Astfel, acest contact cu cheie pentru excavator Caterpillar 312 ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. Ia legatura cu noi folosind datele noastre de contact si ti-l expediem de indata. Ai si posibilitatea ridicarii produsului de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere. Cum preferi!

Montaj
Contactul poate necesita inlocuire din cauza uzurii normale sau a defectelor de fabricatie. Prin urmare, recomandam sa efectuezi verificari periodice si sa folosesti piese de schimb originale, pentru a asigura o functionare optima a echipamentului tau. Pentru montaj, te incurajam sa apelezi la un service autorizat - daca nu cunosti unul, noi iti stam la dispozitie pentru a-ti recomanda un specialist de incredere in apropiere.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelele Caterpillar 312A, 312B si 312BL
Trimite mesaj
Din Gura in Gura