Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Caterpillar 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 320
Cod produs
LA7ZMX5U-AT
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca intr-o dimineata utilajul tau Caterpillar 320 refuza sa porneasca? Acea mica piesa, esentiala pentru functionarea intregului monstru de metal, este o cheita pe care te bazezi de fiecare data. Contactul si cheia reprezinta acele componente vitale ce iti asigura ca, atunci cand este momentul sa incepi lucrul, utilajul tau este gata de actiune. Fara un contact cu cheie excavator Caterpillar 320 fiabile, ziua de lucru poate fi compromisa. Acesta este motivul pentru care iti oferim un contact de inalta calitate, fabricat pentru a rezista utilizarii indelungate si conditiilor grele de lucru. Materialul robust asigura o durabilitate sporita, iar acest produs este intotdeauna disponibil pe stocul nostru, pregatit sa fie livrat in aproximativ 24 de ore. Contactul se livreaza cu doua chei, ca sa ai mereu o rezerva la indemana.

ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere! Pentru cei din domeniul agriculturii sau constructiilor, gasirea pieselor perfecte nu a fost niciodata mai simpla. La ACN Piese Utilaje oferim piese si servicii de calitate, precum si consultanta necesara in alegerea componentelor compatibile cu utilajul tau.

Contact cu cheie excavator Caterpillar 320 - o inlocuire necesara pentru un start fara probleme!
Contactul cu a sa cheie au un rol crucial: ele conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic. O singura actiune cu acest dispozitiv si motorul tau prinde viata. In cazul defectarii acestuia, inlocuirea este o necesitate imediata pentru a nu intampina intarzieri in activitatea ta. Nu astepta ca utilajul tau sa refuze sa porneasca. Achizitioneaza acum acest contact cu cheie excavator Caterpillar 320 si asigura-te ca ziua ta de munca decurge fara intreruperi.

Alege ACN Piese Utilaje si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita!
Consultantii nostri sunt mereu pregatiti sa iti ofere asistenta tehnica si sa iti raspunda la orice intrebare. Vei putea astfel sa alegi cea mai potrivita piesa pentru utilajul tau fara griji si sa te bucuri de eficienta maxima in activitatea ta.

Livrare
Promptitudinea este esentiala. Stim ca astepti rapid piesele de care ai nevoie. Astfel, acest contact cu cheie pentru excavator Caterpillar 320 ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. Ia legatura cu noi folosind datele noastre de contact si ti-l expediem de indata. Ai si posibilitatea ridicarii produsului de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere. Cum preferi!

Montaj
Nu uita ca primesti indrumari si sfaturi tehnice de la specialistii ACN Piese Utilaje ori de cate ori ai nevoie. Daca ai sa iei legatura cu noi, prin site sau telefonic, vei beneficia de fiecare data de consultatie tehnica gratuita in alegerea pieselor compatibile cu utilajul tau.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelele Caterpillar 320A, 320AL, 320AN si 320L
Trimite mesaj
Din Gura in Gura