Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-282

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-282
Cod produs
8MYZQCA4-MC
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de niste piese de schimb, iar tu ai venit direct la noi pentru ca stii ca aici le gasesti mereu pe cele de calitate superioara. Cum ar fi sa iti spunem ca tocmai ce ai gasit o coroana punte Dana Spicer 112-282 originala si ca suntem pregatiti sa o trimitem spre tine imediat? Stim, este exact ceea ce iti doreai sa auzi. Nu ai timp de pierdut nici asteptand dupa piese, nici avand masinarii defecte.

Iti garantam ca specialistii nostri sunt in masura sa gaseasca rezolvari chiar si pentru cele mai complexe situatii! Daca nu esti sigur de compatibilitatea acestei componente cu echipamentul tau, ei sunt cei care te ajuta sa te convingi. Apeleaza-ne, profita de consultanta tehnica gratuita si bucura-te in scurt timp de utilaje perfect functionale! Este mai usor decat te-ai fi asteptat.

Coroana punte Dana Spicer 112-282 - tot ce iti doresti de la o piesa de schimb!
Atunci cand masinaria iti cere un boost de putere, alege aceasta coroana punte! Rolul ei este de a transporta puterea de la planetara la roata. Isi face treaba cu brio, chiar si atunci cand se dovedeste a fi mai greu.

Acoperim nevoile complexe cu serviciile conexe diverse!
Ia legatura cu noi si profita de ofertele si serviciile noastre conexe! Vei descoperi ca avem cate unul pentru fiecare nevoie-n parte! Solutiile personalizate nu intarzie sa apara, dar nici echipa de mentenanta mobila. Apeleaza-ne, alege experienta ACN!

Livrare
Cum suna ca produsele comandate sa ajunga la tine chiar maine, prea frumos pentru a fi adevarat? Ei bine, noi iti dovedim ca se poate. Apeleaza-ne astazi pentru a plasa comanda, dureaza 24 de ore ca tu sa ai un o coroana punte Dana Spicer 116-282 nou-nouta.

Montaj
Alegerea pieselor de schimb de calitate superioara se potriveste perfect numai cu un montaj corespunzator. Ai nevoie de ajutorul unui mecanic cu experienta, crede-ne pe cuvant! Te putem pune chiar noi in legatura cu unul din apropierea sediului tau.

Specificatii tehnice
Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura