Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-280
Cod produs
WTENSK1J-MC
Out Of stock
Descriere
Ne bucuram atunci cand spunem ca aceasta coroana punte Dana Spicer 112-280 se afla mereu in depozitul nostru. O piesa originala, de inalta calitate, ea este proiectata pentru a putea fata fata chiar si celor mai grele incarcaturi. Se potriveste la perfectie cu masinaria ta, asigurandu-i o functionare eficienta pentru un timp indelungat. Nu mai are sens sa stai pe ganduri!

In depozitul nostru gasim piese de schimb pentru orice utilaj, iar ca si atribut comun al acestora reamintim calitatea superioara. Pe aceasta noi nu ti-o oferim cu pretentia compromisului, nici a unor sacrificii financiare. Poti fi sigur ca ofertele noastre sunt mereu corecte si avantajoase. Bucura-te in plus de serviciul de consultanta tehnica! Primesti in mod gratuit sfaturi si indrumari care se dovedesc mereu a fi de mare ajutor.

Coroana punte Dana Spicer 112-280 - utilaje puternice cu piese de schimb premium!
Atunci cand masinaria iti cere un boost de putere, alege aceasta coroana punte! Rolul ei este de a transporta puterea de la planetara la roata. Isi face treaba cu brio, chiar si atunci cand se dovedeste a fi mai greu.

Acoperim nevoile complexe cu serviciile conexe diverse!
Ia legatura cu noi si profita de ofertele si serviciile noastre conexe! Vei descoperi ca avem cate unul pentru fiecare nevoie-n parte! Solutiile personalizate nu intarzie sa apara, dar nici echipa de mentenanta mobila. Apeleaza-ne, alege experienta ACN!

Livrare
Cum suna ca produsele comandate sa ajunga la tine chiar maine, prea frumos pentru a fi adevarat? Ei bine, noi iti dovedim ca se poate. Apeleaza-ne astazi pentru a plasa comanda, dureaza 24 de ore ca tu sa ai un o coroana punte Dana Spicer 116-280 nou-nouta.

Montaj
Alegerea pieselor de schimb de calitate superioara se potriveste perfect numai cu un montaj corespunzator. Ai nevoie de ajutorul unui mecanic cu experienta, crede-ne pe cuvant! Te putem pune chiar noi in legatura cu unul din apropierea sediului tau.

Specificatii tehnice
Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura