Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic incarcator frontal Bobcat MT55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT55
Cod produs
LJ2ZNEW1-AS
Out Of stock
Descriere
Daca nu beneficiat de avantajele depozitului nostru, acum este momentul ideal pentru a observa de cate variante de calitate dispunem! Oricare ar fi problema ta, angajatii nostri vor raspunde celor mai necunoscute provocari! Pe langa personalul nostru eficace, simtim nevoia sa scoatem in evidenta si accesoriile noastre tehnice de ultima generatie! Printre ele se enumera si acest senzor incarcator frontal Bobcat MT55 din gama Bobcat, selectat foarte atent.
Motivatia determina ceea ce faci. Atitudinea determina cat de bine o faci. Stim ca esti capabil sa indeplinesti cele mai complicate obiective insa experienta ne-a demonstrat ca acest domeniu te poate lua prin surprindere, si nu intr-un mod placut.  Daca ai ramas imobilizat nu ezita sa ne anunti si iti vom trimite echipa noastra de asistenta tehnica! Si pentru a preveni asemenea situatii pe viitor, apeleaza la departamentul de consultanta!

Acest senzor incarcator frontal Bobcat MT55 promite o exploatare indelungata si sigura!
Sunt necesare urmatoarele: verificarea regulata, curatarea, inlocuirea in timp util. Un senzor este rezistent in conditiile in care sunt respectate conditiile de intretinere recomandate de producatorul utilajului. Acest produs are rolul de a indica temperatura sistemului hidraulic!

Tine cont de fiecare informatie actuala!
Asigura-ti un start benefic si informeaza-te cum se cuvine! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita te vor asista din primul moment si te vor indruma! Iti vor fi furnizate cele mai recente date, ti se vor impartasi cateva secrete pentru intretinerea utilajului si vei fi directionat catre cele mai sigure locuri pentru montaj! Ba mai mult, vei afla si despre serviciul nostru de asistenta tehnica!

Garantie
Vrei sa ai o siguranta atunci cand investesti in acest senzor sistem hidraulic pentru incarcator frontal Bobcat MT55 nou? El vine impreuna cu un certificat de garantie, garantie valabila 6 luni de zile in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Livrare
Nu tragem de timp, ci il folosim in avantajul nostru si al tau! Motiv pentru care acest senzor incarcator frontal Bobcat MT55 va ajunge la tine in doar 24 de ore, oriunde in tara! Asteptam sa plasezi comanda, accesand pagina noastra de contact!

Montaj
Inceputul este jumatatea rezultatului. Este important cum incepi, caci acest factor iti va influenta intregul parcurs! Alege sa incepi prin a instala piesa sub supravegherea unor profesionisti, in ateliere specializate! Improvizatiile nu au fost nicicand sigure si de cele mai multe ori au compromis timpul, banii si calitatea!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura