Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic incarcator frontal Bobcat 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1600
Cod produs
0EN6WIYS-AS
Out Of stock
Descriere
Indreapta-te cu pasi repezi spre rezultate cu acest senzor incarcator frontal Bobcat 1600 din randul pieselor electrice! Materialele compozite din care este alcatuit in atelierele de renume si dinamice Bobcat, sunt garantia unei performante indelungate! Investeste in favoarea ta si bucura-te de munca neintrerupta! Calitatea piesei dovedeste ca aceasta este vrednica de utilajul tau!
Distanta dintre posibil si imposibil consta in perseverenta fiecaruia! Pentru acest lucru ai nevoie de o echipa de nadejde care sa-ti prezinte noile avantaje ale evolutiei tehnologiei! Stai ca venim! Nu te ingrijora daca apele mai devin tulburi din cand in cand! Tot ce trebuie sa faci este sa continui sa navighezi! Bazeaza-te pe experienta agentilor nostri!

Intretine performanta utilajului cu acest senzor incarcator frontal Bobcat 1600 nou!
Un senzor este eficient si rezistent in conditiile in care sunt respectate intervalele de intretinere recomandate de producatorul utilajului. Rolul acestuia este acela de a indica temperatura sistemului hidraulic! Daca il alegi, ai garantia exploatarii de durata!

Asimileaza fiecare informatie!
Suntem o enciclopedie de informatii pentru domeniul tehnic! Serviciul de consultanta gratuita este la indemana oricarui client si serveste la oferirea tuturor informatiilor utile! Cea mai placuta conversatie este la un telefon distanta! Vei finaliza cu un plan temeinic pentru intretinere, sfaturi cu privire la locul si modul montajului si tot felul de detalii legate de specificatiile pieselor! Avem atat de multe sa iti impartasim!

Garantie
Noul senzor sistem hidraulic pentru incarcator frontal Bobcat 1600 iti va fi livrat impreuna cu certificatul de garantie! Aceasta se extinde pe o perioada de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Comanda fara retineri!

Livrare
Nu lasa activitatea sa stagneze prea mult si comanda acest senzor incarcator frontal Bobcat 1600 care va ajunge la tine in 24 de ore! Intra pe site, plaseaza comanda si de restul ne ocupam noi!

Montaj
Daca ti s-a ivit aceasta oportunitate, profita de ea si alege sa instalezi piesa in cadrul unui atelier de specialitate! Tentatia improvizatiilor este ademenitoare atunci cand privesti din perspectiva banilor, insa s-ar putea sa te coste mai mult ulterior! Valorifica-ti investitia si intretine calitatea piesei intacta!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura