Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic incarcator frontal Bobcat MT52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT52
Cod produs
S9436C1H-AS
Out Of stock
Descriere
Avem un intreg album de piese moderne menite sa remedieze instant defectiunile utilajului tau! Una dintre ele este acest senzor incarcator frontal Bobcat MT52 din sirul pieselor Bobcat! Adepti ai perfectiunii si ai sigurantei, l-am ales cu hotarare sa faca parte din numeroasele produse electrice pe care le comercializam! Decizia a fost una de bun augur, caci rezultatele inregistrate si numarul de comenzi au confirmat ca nu ne-am inselat!
Este de ajuns sa iti doresti si oportunitatile vor aparea! Atragi ceea ce gandesti! Asa ca focuseaza-te pe oportunitate nu pe problema! Echipa noastra de asistenta tehnica se va deplasa catre tine in situatii tehnice nefavorabile, la fata locului! Vei fi pe cele mai bune maini! Iar daca ai nevoie de cateva indicatii in materie de tehnica, alege sa ne dai un telefon si consultantii nostri vor sti ce sa-ti sugereze!

Un senzor incarcator frontal Bobcat MT52 va intretine buna conditie a sistemului tehnic!
Sunt necesare urmatoarele: verificarea regulata, curatarea, inlocuirea in timp util. Un senzor este rezistent in conditiile in care sunt respectate conditiile de intretinere recomandate de producatorul utilajului. Acest produs are rolul de a indica temperatura sistemului hidraulic!

Tine cont de fiecare informatie actuala!
Asigura-ti un start benefic si informeaza-te cum se cuvine! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita te vor asista din primul moment si te vor indruma! Iti vor fi furnizate cele mai recente date, ti se vor impartasi cateva secrete pentru intretinerea utilajului si vei fi directionat catre cele mai sigure locuri pentru montaj! Ba mai mult, vei afla si despre serviciul nostru de asistenta tehnica!

Garantie
Vrei sa ai o siguranta atunci cand investesti in acest senzor sistem hidraulic pentru incarcator frontal Bobcat MT52 nou? El vine impreuna cu un certificat de garantie, garantie valabila 6 luni de zile in eventualitatea defectiunilor din fabrica!

Livrare
Nu tragem de timp, ci il folosim in avantajul nostru si al tau! Motiv pentru care acest senzor incarcator frontal Bobcat MT52 va ajunge la tine in doar 24 de ore, oriunde in tara! Asteptam sa plasezi comanda, accesand pagina noastra de contact!

Montaj
Inceputul este jumatatea rezultatului. Este important cum incepi, caci acest factor iti va influenta intregul parcurs! Alege sa incepi prin a instala piesa sub supravegherea unor profesionisti, in ateliere specializate! Improvizatiile nu au fost nicicand sigure si de cele mai multe ori au compromis timpul, banii si calitatea!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura